Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Ortak Video Yayınlandı: Birinci Turda Bitirelim

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Ortak Video Yayınlandı: Birinci Turda Bitirelim

Sırasıyla İstanbul ve Ankara Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, genç seçmenleri yaklaşan seçimlerde kendilerine destek vermeye çağıran ortak bir video yayınladılar. Videoda, iki Başkan Yardımcısı adayı seçimin ilk turda bitirilmesi çağrısında bulunuyor.

Videoda konuşan Ekrem İmamoğlu, "Seçimin Anahtarı Elinizde" dedi:

"Sevgili gençler, bu seçimin anahtarı sizlerin elinde. Sizlerin desteği ve oyunuzla bu işi ilk turda bitirip 15 Mayıs'ta ülkeye barışı getirebiliriz. Kötü sonuçlara fırsat vermemeliyiz. 14 Mayıs'ta bu işi bitirelim. Geleceği birlikte hayal edip, birlikte çalışacağız. Bize güvenin yeter."

"Gençlere Güveniyorum" İlk kez 5 milyon gencin oy kullanacağını kaydeden Mansur Yavaş, "Onların gücüyle ilerleme kaydedeceğiz. Gençlere güveniyorum. Endişelerini, şüphelerini anlıyorum. Tartışıp çözebiliriz" dedi. hepsi bu ülkenin gençleri çaresiz değil, güzel günleri de ertelemeye gerek yok, birinci turda bitirmeliyiz."

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, videoyu Twitter hesaplarından paylaşarak, genç seçmene ortak seçimin birinci turda bitirilmesi çağrısında bulundu.

"SEÇİMİN KADERİ SİZİN ELİNİZDE"

Sevgili gençler, önümüzdeki seçimin kaderi sizin elinizde. Sizlerin desteği ve oylarıyla bu seçimi ilk turda sonlandırıp, ülkemizi huzura kavuşturabiliriz. 14 Mayıs'ta sandık başına giderek, kötü ihtimallere fırsat vermeden bu işi bitirmeliyiz. Biz geleceği birlikte hayal edip, birlikte çalışacağız. Siz bize güvenin ve desteğinizi verin, gerisini biz hallederiz.

Millet İttifak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, 5 milyon gencin ilk kez oy kullanacağı gerçeğini hatırlatarak, değişimi gençlerin gücüyle sağlayacaklarını ifade ettiler. Gençlere güvendiklerini ve onların kaygılarını anladıklarını belirten İmamoğlu ve Yavaş, ülkenin sorunlarının çözümsüz olmadığını ve gençlerin sahipsiz olmadığını vurguladılar. Güzel günleri ertelemeye gerek olmadığını söyleyen Yavaş, ilk turda seçimi birlikte bitirmenin önemine dikkat çekti.

Videonun sonunda, İmamoğlu'nun Yavaş'a dönerek "Bu arada, aramızda kalsın Başkanım, kazanıyoruz. Gençler bilsin" demesi, umutlu bir mesaj verirken gençlerin seçimdeki rolünü de vurguladı. Gençler, seçimin anahtarını ellerinde tutuyorlar ve ülkenin geleceğine karar verme gücüne sahipler. Oyunuzu kullanın, geleceğe birlikte yürüyelim.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
10 May 2024 12:04 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
1 May 2024 15:10 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
30 Nis 2024 3:51 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
28 Nis 2024 16:26 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri