Yine şeker hastalığında ayağımın iki parmağını kaybettim

"Erzurum yeni şehir hastanesi'de şeker hastalığında ayağımın iki parmağını kaybettim. Ancak dostların desteğiyle ayaktayım. Teşekkürler."

Ayaklarımın parmakları Kesildi, Tedavi Devam.

"Erzurum'da yaşadığım şeker hastalığında sonucunda ayağımın iki parmağını kaybettim. Ancak halen tedavi sürecim devam ediyor ve beni unutmayan, arayıp soran dostlarıma minnettarım. Zor zamanımda yanımda olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Ben hala hayattayım ve ayaktayım. Bu, sizin ve sevdiklerimin güçlü desteği sayesinde mümkün oldu. Her birinize içten teşekkürler."

Daha önce sağ ayağımın iki baş parmağı ve yandaki parmak kesildi. Şimdi yine Erzurum'da sol ayağımın iki parmağını kaybetmek zor bir süreç oldu ancak şükürler olsun ki halen hayatta ve tedavi sürecim devam ediyor. Bu süreçte bana destek olan ve beni yalnız bırakmayan dostlarıma minnettarım.

Arayıp soran, moral veren her bir kişiye teşekkür etmek istiyorum. Zor zamanımda yanımda olan her birinize içten teşekkürler. Hayatta ve ayaktayım olmamın gücü, sizin sevgi, desteğiniz ve dualarınızla mümkün oldu. Sizlerin gücüyle ayaktayım ve bunun için her zaman minnettar olacağım." Beni unutmayınız. Tedavimin bittiğinde sonra İstanbul Çam sakura hastanesinde tedavim vardır. Allah herkese daima gücü versin. Teşekkürler insanlığını unutmayanlara.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar
AnlıkHaber - 30 Nis 2024 4:00 - Cevap Ekle

Çok çok geçmiş olsun allah sağlıklı günler yaşamak nasıp etsin

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler