Sayın Iğdır Syd Vakıf Kurumu Başkanı, "Sorularıma Cevap Bekliyorum!" Basit sorulardır

Sayın Iğdır Syd Vakıf Kurumu Başkanı, "Sorularıma Cevap Bekliyorum!" Basit sorulardır.

Sayın Iğdır Syd Vakıf Kurumu Başkanı'na hitap etmek istiyorum. Son günlerde ortaya atılan iddialar üzerine size sesleniyorum. İddialara göre, oğlum adına bir iş yeri olduğu söyleniyorsunuz.

Bu durum beni derinden etkiledi ve doğruluğunu öğrenmek için benimle ilgili soruşturmasını istiyorum.

Eğer bu iddialar doğruysa ve oğlum adına herhangi bir mal varlığı tespit edilirse, sizlerin huzurunda derin bir özür dileyeceğim.

Ancak, eğer bu iddiaların temelsiz olduğu ve adıma herhangi bir şey çıkmazsa, sizin bu konumdaki görevinizi bırakmayı düşünür müsünüz?

Ayrıca, Iğdır Syd Vakıf Kurumu'nun yardım politikasını sorgulamak istiyorum. Verilen yardımlar gerçekten muhtaç olanlara mı gidiyor, yoksa kişilere göre mi değişiklik gösteriyor?

Ayrıca, kanununca iki oğlumun yaşları eşit olduğu için, onlar bende ayıdır. Ancak, benim bu hasta halimle bana hakaret ettiğni sizi Allah'a havale edğyorum. Benim hastalığıma sevindiğinizi anlaşılmaktadır.

Nüfus Müdürlüğü'nde yapılacak araştırma, bu konuda gerçeği ortaya çıkaracaktır. Sizin vakıfa ilk atamanınızı hatırlıyorum. Benimle ne derdiniz var?

Son olarak, lütfen beni rahat bırakın. Bu süreç beni oldukça etkiliyor ve gereksiz stres altında kalıyorum. Eğer sizin yerinizde olsam, benim yaşadığım hastalık sizin başınıza gelseydi, eminim ki aynı şekilde tepki verirdiniz.

Bu nedenle, lütfen hakkımda yapılan spekülasyonlardan vazgeçin ve adaletli bir şekilde davranın. Tahir Kavri'ye asılsız iftiralar hakaret ve zulümdür. Hiç kimsenin ahı kimseye kalmaz. Aslında çok yazılacak cümleler var. Devamı gelecek.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler