Anne adayları için 8 Ücretsiz Online Egzersiz Sınıfı

Bazı kadınlar, doğmamış çocuklarının nasıl hissedeceğinden endişe duydukları için egzersiz yapma konusunda gergindirler. Bununla birlikte, hamileyken düzenli egzersiz yapmak sağlıklıdır. Egzersiz yapmak, vücudunuzu doğum yapmaya hazırlamaya, enerji seviyenizi yükseltmeye, ağrıları ve sızıları azaltmaya ve duygusal sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Doktorunuza danıştıktan sonra, fırında bir topuz varken formda kalmak için evinizin rahatlığında yapabileceğiniz bu harika doğum öncesi egzersiz derslerini deneyin.

1. Amy'nin 32 Dakikalık Prenatal Vücut Ağırlığı HIIT Egzersizinden BodyFit

Harika doğum öncesi egzersiz dersleri arıyorsanız, Amy'nin YouTube kanalı mükemmel. O kadar çok doğum öncesi video var ki nereden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz! Ancak iyi bir başlangıç ​​noktası, Amy'nin tüm üç aylık dönemler için mükemmel olan HIIT egzersiz videosudur. Antrenman kısa bir ısınma ile başlar, ardından squat, jump jack ve yan diz gibi egzersizler yapılır.

BodyFit By Amy YouTube kanalı , aralarından seçim yapabileceğiniz 80'den fazla video içeren hoş, hamilelik için güvenli bir egzersiz oynatma listesi sunar. Hafif bir egzersiz yaparak kendinizi daha rahat hissediyorsanız, Amy'nin 10 dakikalık oturarak yoga esnemesiyle ( YouTube ) başlayabilirsiniz. Ama her zaman vücudunu dinlemeyi unutma ve kendini yorma.

2. Hamilelik ve Doğum Sonrası TV'nin 23 Dakikalık Prenatal Pilates Egzersizi

Doğum öncesi ve doğum sonrası fitness videoları arıyorsanız, Jessica nihai rehberiniz. Hamilelik ve Doğum Sonrası TV YouTube kanalı , HIIT, yoga ve Pilates egzersizlerinden oluşuyor.

Hamilelik Pilates videosu tüm üç aylık dönemler için güvenlidir ve egzersiz için ihtiyacınız olan tek şey bir egzersiz matı ve biraz sudur. Oradan egzersizlere ilerleyeceksiniz. Ders nazik hareketlerden oluşur, ancak kesinlikle yanmayı hissedeceksiniz.

Jessica'nın web sitesi aynı zamanda doğum kılavuzları, gestasyonel diyabet hakkında bilgiler ve kilo verme kursu gibi faydalı hamilelik kaynaklarıyla dolu harika bir kaynaktır.

3. PopSugar Fitness 20 Dakika Tüm Vücut Gebelik Egzersizi

PopSugar Fitness YouTube kanalı , ikinci üç aylık dönem tonlama egzersizi ( YouTube ) ve değişen bedeninize özel bir oynatma listesi gibi birkaç doğum öncesi egzersiz videosu sunar .

Bu derste, 20 dakikalık tam vücut antrenmanı için Anna'ya katılacaksınız. Direnç bandı veya ağırlık gibi bazı hafif ekipmanlardan yararlanacaksınız, ancak antrenmana ekipmansız da katılabilirsiniz.

Anna'nın Sexy Confident Mama adında bir doğum öncesi egzersiz serisi var . Katılmak için tek yapmanız gereken küçük bir aylık ücret ödemek ve hamileliğiniz boyunca sağlıklı ve güçlü hissetmenizi sağlayacak güvenli doğum öncesi egzersiz videolarına erişebileceksiniz.

4. Nourish Move Love'ın 10 Dakikalık Karın Karın Egzersizi

Her kadın hamileliği boyunca farklı hisseder. Bazıları daha fazla enerjiye sahipken, diğerleri hasta ve halsiz hissediyor. Bazen sadece 10 dakikalık hızlı bir antrenman için enerjiniz olabilir.

Nourish Move Love'dan Lindsey tarafından yönetilen bu egzersiz, tüm üç aylık dönemler için uygundur ve çekirdek kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olabilir. Ders, sekiz karın egzersizine geçmeden önce biraz karın nefesi ile başlar.

Nourish Move Love YouTube kanalı , 70'in üzerinde doğum öncesi ve hamilelik antrenmanı içeren bir oynatma listesi sunar. Ek olarak, daha sonra bebeğin kilosunu nasıl kaybedeceğinizi bulmak için yardıma ihtiyacınız varsa, bir dizi doğum sonrası egzersiz programı vardır . Lindsey'nin takip edebileceğiniz 30 günlük bir hamilelik antrenmanı YouTube oynatma listesi bile var.

5. Boho Beautiful Yoga'nın 25 Dakikalık Prenatal Yoga Egzersizi

Boho Beautiful Yoga YouTube kanalı , kendinizi daha güçlü hissetmenizi ve zihninize, bedeninize ve bebeğinize daha iyi bağlanmanızı sağlayacak hafif, yumuşak doğum öncesi yoga egzersizleri sunar.

Sizi 25 dakikalık bir yoga dersinde nazikçe yönlendirirken, anne adayı Juliana'ya katılın. İkinci veya üçüncü üç aylık döneminizdeyseniz, Juliana tutunacak bir şeye ihtiyacınız olması ihtimaline karşı, yakınınızda bir duvar veya sandalye olmasını önerir.

Sınıf, Child's Pose ve Downward-Facing Dog gibi yumuşak yoga hareketlerinden oluşur. Yoga pozlarının yanı sıra alt bedeninizi çalıştıracak bazı güçlendirme egzersizlerini içerir.

6. Larie'nin 45 Dakikalık Prenatal Güç ve Kondisyon Egzersizi ile FIT

Yoga ölçeğinin diğer ucunda, bazı anne adayları için oldukça zorlayıcı olabilecek bir güç ve kondisyon antrenmanımız var.

FIT by Larie YouTube kanalı , doğum öncesi egzersiz programı YouTube oynatma listesinde çok sayıda ücretsiz egzersiz programı sunuyor . Tüm beceri seviyeleri için çeşitli sınıflar mevcuttur. Etkili bir başlangıç ​​antrenmanı arıyorsanız , 20 dakikalık düşük etkili kardiyo sınıfına ( YouTube ) gidin.

Tam bir ter arayanlar için, dambıllarınızı alın ve bu 45 dakikalık egzersiz videosu için Larie'ye katılın. Antrenman sınıfı, squat yan shuffles, ters lunges ve kalça itme gibi egzersizler de dahil olmak üzere alternatif güç blokları ve kardiyo bloklarından oluşur.

7. Fitnessa'nın 14 Dakikalık İleri Düzey Hamilelik Kickboks Egzersizi

Ayrıca fırında çörek olan Jenessa'ya 14 dakikalık aktif bir çevrimiçi kickboks dersi için katılın ! Çok fazla hareket içerdiğinden, çaylaklardan ziyade ileri düzey insanlara yönelik bir antrenmandır.

Yapacağınız hareketlerden birkaçı, süpürme yumrukları, aparkatlar ve yüksek vuruşları içerir. Sadece vücudunuzu dinlemeyi ve sizin ve bebeğiniz için en rahat olanı yapmayı unutmayın.

Jenessa'nın Fitnessa YouTube kanalında daha da fazla doğum öncesi egzersiz dersi var . Denenmesi gereken birkaç hamilelik antrenmanı arasında 30 dakikalık yürüyüş YouTube antrenmanı ve 20 dakikalık ganimet ve bacak YouTube antrenmanı yer alıyor .

8. GlowBodyPT'nin 30 Dakikalık Sıcak Doğum Öncesi Kardiyo Egzersizi

Bir ter atmak ve bir yanık hissetmek ister misiniz? Öyleyse, GlowBodyPT YouTube kanalında tam size göre 30 dakikalık zorlu bir kardiyo antrenmanı var. Kardiyo antrenmanı hızlı bir ısınma ile başlar ve soğuma esnemesi ile biter. Arada, tek bacaklı sprinterler, geniş ağız kavgası ve kat ağız kavgası gibi kuvvetli, yağ yakıcı egzersizler yapacaksınız.

Ashley'nin neredeyse 50 doğum öncesi antrenmanı içeren, tamamı ücretsiz ve eğlenceli olan doğum öncesi antrenmanları YouTube oynatma listesine bir göz atın . Ek olarak, birinci, ikinci ve üçüncü üç aylık dönem için antrenmanlara ayrılmış çeşitli oynatma listeleri vardır. doğum öncesi üst vücut egzersizleri.

Bekleyen Anneler Bu Doğum Öncesi Egzersiz Dersleriyle Aktif Kalabilirler

Hamileyken fiziksel aktivite söz konusu olduğunda, her gün kalkıp spor salonuna gitmek için enerjiye sahip olmak zor olabilir. Bu yüzden evden çalışabilmek harika, tek ihtiyacınız olan bir internet bağlantısı ve YouTube.

Zihinsel sağlığınızı ve esenliğinizi iyileştirmek, ayrıca hamileyken formda ve enerjik kalmak istiyorsanız, bu çevrimiçi egzersiz dersleri kesinlikle size yardımcı olacaktır!

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler