Yunanistan'da Tren Kazası: 40 Ölü ve 130 Yaralı

Bugün Yunanistan'da meydana gelen tren kazası üzüntü verici bir olay

İlk belirlemelere göre 40 kişi hayatını kaybetti ve 130 kişi de yaralandı. Kaza, Atina'dan Selanik'e gitmekte olan yolcu treni ile yük treninin çarpışması sonucu meydana geldi. Kazanın nedeni henüz netleşmemiş olsa da, ülke Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis'in istifasını sunmasının ardından 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Yaşanan üzücü olayda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yunanistan'da bir yolcu treni ve yük treni çarpıştı ve 40 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi de yaralandı. Kazanın ardından Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis istifa etti ve ülkede 3 günlük milli yas ilan edildi. Bu üzücü olayın etkisi, tüm Yunanistan'ı derin bir yas içine soktu.

Yunanistan'da bugün meydana gelen bir tren kazasında, Atina'dan Selanik'e seyir halinde olan yolcu treni ile yük treni çarpıştı. Yunanistan Devlet Televizyonu ERT tarafından yapılan açıklamada, kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Olayın meydana geldiği kuzeydeki Larissa ilinin Tempi kasabasında seyreden yolcu treninde 346 kişi bulunuyordu. Yaşanan üzücü olayın ardından ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edildi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.