Yine Aday mış! “Başın düşerse dara, Yaşar Akkuş’u ara”

AYAKKABICI YAŞAR AKKUŞ YİNE ADAY MIŞ!

2011 seçimlerinde Ak parti milletvekili adayı olan ve “ BAŞIN DÜŞERSE DARA, YAŞAR AKKUŞ’U ARA” afişleriyle kendini Iğdırlı vatandaşlara tanıtan Ankara’da yaşayan Ayakkabıcı Yaşar Akkuş, konu Iğdır ve siyaset olunca yine sahneye çıkacakmış.

İktidar hastası Akkuş, edindiğimiz bilgilere göre bu sefer de CHP’yi iktidar olarak görüyor olacakmış ki Ak partiden Kaçıp CHP’ye yanaşacakmış. 

Ayakkabıcı Akkuş, Geçmişte seçim döneminde Ak parti Adayı iken şu sözleri sarfetmişti;

“Iğdır’ın sorunlarını çözmek için çalışacağız. Iğdır’a hizmet getireceğim, sizlerin gösterdiği bu ilgiye layık olmaya çalışacağım, sizlere hizmet etmek için geldim. Ankara’da açmayacağım kapı, sökemeyeceğim çivi yoktur. Her iş Ankara’dan dönüyor. Her yerde dostlarım var.

Bunların sayesinde ikili ilişkilerimle Iğdır’a iş aş getireceğim. Bundan kuşkunuz olmasın muhtarlarımızın sorunlarını çözeceğim. Bana güvenin gerisini merak etmeyin. Bu iktidarın nimetlerinden faydalanalım bırakın siyasi ideolojileri bu ideolojiler sayesinde bir çok insan hayatını kaybetti.

Irkçılığı bırakalım Iğdır’ın sorunlarını çözelim. Iğdır havaalanı yakında açılacak, Ünlendi barajının 6 ay içinde temeli atılma sözü veriyorum, Tuzluca ilçesinin tuz mağaralarını turizme açalım. Bütün bunları Ak Parti iktidarı sayesinde gerçekleştireceğiz.”

Seçimi kaybettiğinin sabahı Çantasını da Alarak apar topar Iğdır’dan kaçan Ayakkabıcı Akkuş, sloganının aksine ARAYANLARIN TELEFONLARINA DAHİ BAKMAMIŞTI.

Çantacı adaylara karşı olan Iğdırlı vatandaşlar; 

“Seçimden seçime Iğdır’a gelen bu ve benzeri insanları memleketimizde istemiyoruz. Buraya gelip ortalığı zehirleyip sonrada çıkıp gidiyorlar. Lütfen sesimiz olun. Bu memlekete katkı sunmak isteyenler gelsin, memleketimizden çalıp götürmek isteyenlere kapılarımız kapalıdır” diye veryansın ettiler

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.