Valimiz Sn. Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü Hanımefendi,

Valimiz Sn. Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü Hanımefendi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün koordinesinde, Cumhurbaşkanlığı birinci 100 günlük icraat programı kapsamında, “Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi, Sürdürülebilirliklerinin Sağlanması, Kurumsal Kapasitelerinin Geliştirilmesi, ve Görünürlüklerinin Artırılması” amacıyla Tuzluca ilçemizde düzenlenen seminer programına katıldı.

Sema Ünlü Hanımefendi burada yaptığı konuşmada; “Kadınların güçlendirilmesini sağlayarak, toplumsal hayatta daha fazla yer edinmeleri amacıyla birçok Bakanlığın ortaklaşa çalışma yürüttüğü Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi Eğitim Programına hoş geldiniz.

Biliyoruz ki kadın toplumumuzun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Demokratik, ileri bir toplum için kadınların güçlendirilmesi, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk gibi alanlarda eşit fırsat ve imkanlardan faydalanabiliyor olmaları önem arz etmektedir.

Kadınımıza değer vermek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Unutulmaması gerekir ki kadın hakları ile kadındır.” şeklinde sözlerini tamamladı. Program, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.