Ülkedeki Zam ve Hayat Pahalılığı

Vatandaşlar anlaşılan zam ile dertlenmektedir. Vatandaşların isyanı ise, kendi, söyler, kendi isyanı misalinden kendin çalıyor, kendin eylemler içindeki isyanı sesleri duymazlıktan geleneksel olmuş. Yani vatandaşların dertlerine merhem olan yok.

Varsa yoksa işadamlarının, ne var siyasetçilerin vatandaşı,naç-sefil bırakmak icraatımıdır. Bu denli hayat pahalılığında dini, milli, ahlaki, sosyal etik kuralları geçerli olabilir mi!

Eğer ki bir ülkeden, hayat pahalılığı almış başını gidiyorsa! Eğerki bir ülkeden, mafya hesaplaşmaları Ankara başkentinde mafya kaymışsa! Eğer ki, bir ülkede, her gün bir kadın erkekleri tarafından vahşice öldürülüyorsa!

Eğer ki, bir ülkede, Market, manav, petrol ofislerinde fiyatlar tavan yapmışsa! Eğer ki, bir ülkede yolsuzluk, rüşvet, haksızlık, hukuksuzluk söylentileri başını almış yürümüşse o ülkenin kıyameti beklemeye gerek yoktur.

Çünkü o ülkedeki kötü sistemi yönettiği bir ülkede adalet bekleyemezsiniz. Çünkü o ülkenin temeli bozmuştur.  Ülke çoktandır bataklığa sürüldü. Çıkmazlazdadır. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler