Tutanak tutulup ceza yazılmalı caydırıcı tedbirler alınmalıdır

SOSYAL MESAFE VE MASKE UYARI DRONELARI ...

Kızmak olmasın. Sizin için, çocuklarınız için, aileleriniz için, şehir için, dünya için maskeni tak mesafeni koru diyoruz.

YETKİLİLERİN DİKKATİNE..!!!

1-Fedakarca çalışan polisimizin maske tak, mesafeyi koru uyarısına maalesef vatandaşlar yeterince uymuyor.

Tutanak tutulup ceza yazılmalı caydırıcı tedbirler alınmalıdır. 2-Vali yolu ,maalesef kuralların uyulmadığı bir yer olmuştur.Vali yolundaki gerek iş yerleri gerekse gezen kişiler mesafe kuralına uymuyor…

Böylelikle Kronavirüs gittikçe yayılıyor. 3- İş yerlerini saat 24.00 de kapatan kahvelerin koltuklarına yoldan geçen vatandaşlar oturarak geç saatlere kadar sohbet edip kahkaha atıyorlar.

4- Saat 24.00 ten sonra trafiğe açılan vali yolunda araçlar müzik sesini sonuna kadar açarak geçenin 0.2-3 ‘sinde bile hız yapıp dolaşıyorlar. 5- Görgü kurallarından habersiz olan vatandaşlar gecenin 0!’de bile yüksek sesle sohbet ede ede evlerine gidiyorlar.

Düşünmüyorlar ki, uyuyan hasta olan, yaşlı insanlar var. 6-Vali yolunda kalan vatandaşlar gürültü, araç, müzik sesinden çok rahatsız durumdalar.

Haber Tahir Kavri

Yetkililerden istekleri hiç olmasa gece saat 24.00’ten sonra sessizlik sağlansın polis ekipleri yolda devriye gezsinler.Sürat yapan müziğin sesini açıp dolaşan araçlara cezai işlem yapsınlar.vatandaşlar uykuya hasretiz. İşe uykusuz bir şekilde gidiyoruz . Bu konuda gerekli tedbirler alınmalı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri