CANTÜRK ALAGÖZ'E SİYASETE GiRMESİ İÇİN TUZAK KURUYORLAR.

CANTÜRK ALAGÖZ'E SİYASETE GiRMESİ İÇİN TUZAK KURUYORLAR

İlimiz iş adamı Cantürk Alagöz yardım severliği ve yatırımcı ruhu ile Iğdırlılar'ın gönlünde taht kurmuş büyük bir güçtür.AYNI ZAMANDA BİRLİĞİN SİMGESİDİR.

Kendini zengin zanneden Iğdır'a yardımseverlik manasında bir çivi çakmamış bu kendini birşey zanneden kişiler Cantürk Alagöz'ü siyasete girmeye teşvik ederek pozisyon aldırmaya çalışıyor.

Siyasete giren tarafgirligini ortaya koyar. Bu ise ayrışmayı beraberinde getirir.

Her kesimin gönlünde taht kurmuş Cantürk Alagöz'ün siyasete ihtiyacımı var? hiç zannetmiyoruz. Iğdırlı Cantürk Alagöz'ü  bu hâli ile seviyor.

Cantürk Alagöz'ün Iğdır'a gelmesi ile gerçek gücün kimde olduğunu gören, kıskanç sözde iş adamları ve seçimlerde goygoyculuk yapan asalaklar Alagöz'e akıl vermeye çalışıyor. Bunlar Cantürk Alagöz'ün Iğdır'dan gitmesini isteyenlerde.TAŞ YERİNDE AĞIRDIR. 

Koç Holding'in sahipleri, Sabancılar,  Nejat Eczacıbaşı, Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç niye siyasete girmiyorlar? adamlar akıllı insanlardır.Birincisi siyasette saygınlığını kaybederler, ikincisi iş adamlığı ve yatırımcı ruhunu kaybederler. Cantürk'ün siyaset tuzağına düşeceğine ihtimal vermiyoruz. Ancak burası Iğdır goygoycular,asalaklar Cantürk'e rakip olamayan sözde zenginler asla vazgeçmeyecektır.

Tahir Kavri, Bizden Söylemesi...

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.