Türkav Iğdır Ziyareti Teşekkürleri

(Türkav Iğdır Ziyareti Teşekkürleri)

Türkav Iğdır İl Başkanı Sayın Kurban Kurban Parlar ve Dadaş KURT ile yönetim kurulu üyeleri, Ptt'nin 183. kuruluş yıldönümünde bizi unutmayarak nazik ziyaretlerinde bulundular. Bu anlamlı ziyaretleri ve gösterdikleri ilgiyi kutlamadan geçmek istemiyoruz.

Ptt'nin 183 yıllık tarihinde, ülkemizin iletişim ve posta hizmetlerinde oynadığı önemli rolü unutmuyoruz. Ptt, yıllar içinde toplumumuzun farklı kesimlerine hizmet sunarak, iletişimi güçlendirmiş ve bu alandaki gelişmelere öncülük etmiştir. Bu kuruluşun tarihindeki bu önemli dönüm noktası, ülkemiz için gurur kaynağıdır.

Sayın Kurban Kurban Parlar, Dadaş KURT ve değerli yönetim kurulu üyeleri, ziyaretiniz sadece Ptt'nin yıldönümünü kutlamakla kalmadı, aynı zamanda Iğdır'daki sivil toplum kuruluşlarına verdiğiniz destek ve işbirliği açısından da büyük önem taşıdı. Sizlerin Ptt'ye ve toplumumuza olan bu duyarlılığınızı takdirle karşılıyoruz.

Bugün, Ptt'nin başarılarına ve toplumumuza sunduğu değere bir kez daha şahit olduk. Sizlerin desteğiyle, Iğdır'ın daha da ileriye taşınması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle, Türkav Iğdır İl Başkanı Sayın Kurban Kurban Parlar, Dadaş KURT ve tüm yönetim kurulu üyelerine içten teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Iğdır'ımızın ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlama yolundaki çabalarınızı takdirle izliyoruz. İyi ki varsınız.

Iğdır merkez Ptt müdürü Cafer Alakaş

Iğdır PTT Başmüdürü Erol Şamiloğlu

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.