Tuhaf zavallı bazı hazır yiyici asalaklar varlığını devam ettiriyorlar
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
Iğdır'da, zavallı bazı hazır yiyici asalaklar varlığını devam ettiriyor.
Hiçbir çapı, becerisi ve cesareti olmayan bir çok sığ insan, kendi zavallılıklarının acınası halini görmeden, bu Iğdır için savaşanlara kuşku ile bakmaya devam ediyorlar.
Dün bir vatandaşımızla sohbet temize aramızda bir kırgınlık oluştu. Haline üzüldüm.
Hayat boyu önlerine gelenin ayaklarını yalayan niceleri, erdem ve onurdan yoksun yaşamlarına yeni zavallılıklar ekleyerek, hiç bir menfaat,makam ve mevki beklemeden, doğruların erdemli savaşını verenleri anlamaları elbette beklenemez. Ama Iğdır'da yeni adını gündemine getiren zegin adamına şimdi soruyorum!
Şimdiye kadar memleketiniz aklınıza hiç gelmedimi? Iğdır'da yalnızca sporluk ekonomi kirizimi var? Hiç memlekette mağdur aileler ve evi damı olmayan dar aileler yokmu? Bu ne şak şak pürüzlü siyaset senaryodur. Herhalde milletvekili adaylığını peşindedir.
Niceleri bir solucan gibi yerde sürünerek yaşar gibi yaparken, ben Tahir Kavri cesaret ve onurun kalesinde bir bayrak gibi dalgalanmaya devam edeceğim. Tepkiler bana vızzzz gelir.
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.