TEKİRDAĞ'DA CAN PAZARI: 1 ÖLÜ 4 YARALI

TEKİRDAĞ'DA CAN PAZARI: 1 ÖLÜ 4 YARALI

Tekirdağ'da meydana gelen feci trafik kazasında vasıtada sıkışanları kurtarmak için yoğun gayret sarfedildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 16 Eylül 2019 gece saatlerinde alana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı. 2 taşıtın kafa kafaya çarpışmasıyla medyana gelen kazada, kurtarma takımları vasıtada kalanları kurtarmak için zamanla yarıştı.

TAŞITLAR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi'nde alana gelen trafik kazasında edinilen bilgilere göre, Ümit A. idaresindeki 59 PU 297 plakalı araba ile Mustafa İ. idaresindeki 39 TL 030 plakalı arabayla kafa kafaya çarpıştı.

TAŞITLAR HURDAYA DÖNDÜ

Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen arabaların metrelerce uzağa çekildi. 39 TL 030 plakalı arabanın sürücüsü ve 59 PU 297 plakalı vasıtanın içersinde de 2 şahıs sıkıştıkları yerden kurtarılmayı beklediler.

ÇOK SAYIDA ARAMA KURTARMA TAKIMI GELDİ

Çorlu Sarılar semtinde alana gelen kaza yerine çok rakamda arama kurtarma takımı, itfaiye ve ambulans sevkedildi. Taşıtlarda sıkışanları kurtarmak için takımlar seferber oldu.

1 ÖLÜ 4 YARALI

Taşıt içersine sıkışan Mustafa İ. ve Ümit A. kurtarma takımlarının mücadelesiyle taşıtlarından çıkartılırken, değişik taşıtta bulunan ve Çorlu Devlet Sağlık Kurumu’ne kaldırılan Ümit A. sağlık kurumunda yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını kaybettiği bilindi. Yeniden aynı taşıtta bulunan değişik bireylerin ise rehabilitasyonunun devam ettiği bilindi.

VASITADA İÇKİ ŞİŞESİ GÖZE ÇARPTI

Çorlu'da meydana gelen ve bir aileyi dağıtan trafik kazasında değişik vasıtada koltuk altında bulunan içki şişesi göze çarptı. Uzun zaman sıkıştığı yerden kurtarılmayı bekleyen Mustafa İ.'nin taşıt koltuğunun altındaki içki şişesi görüldü.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri