SİPKİ-DER ÇANAKKALE'YE ÇIKARMA YAPTI

SİPKİ-DER Çanakkale il başkanı İkram Karataş, SİPKİ-DER EDİRNE il başkanı Saim Çağan, Edirne Yüksek istişare kurulu heyetinden Şefik Öztürk, SİPKİ-DER Çanakkale il başkanlığı genel sekreteri Çetin Özdoğan yerel politikalar başkanı Yusuf Taş, Abdullah Bozkurt ve Cesim Öztaş organizatörlüğündak toplantıya, SİPKİ-DER genel  başkanı Menderes Öztürk başkanlığında, SİPKİ-DER Genel başkan yardımcısı Şerif Şimşek, SİPKİ-DER anadolu yakası il başkanı Muhammet Bozkurt,genel sekreter Salih Baylav, yerel politikalar başkanı Doğan Koç, gençlik kolları başkanı İsmail Cankaya, ekonomik faaliyetler birim başkanı Yunus Birlik, idare ve organize birim başkanı Adem Birlik Çanakkale'deki toplantıya katıldılar.

Toplantı gündemi aile birliği toplumsal BİRLİK  beraberlik çağrısı yapıldı. Genel başkan Menderes Öztürk sözlerine; Güçlü STK olma yolunda, Türkiye ve avrupada tarihi ile geleceği daha aydın yarınlar için her kesimi kapsayan ve hizmet eden bir STK yapısını inşaa etmek için, bu yapı ile herkese örnek olup gerçek hizmet bilinci ile teşvik edip STK rekabetini artırmak. İstanbul genel bir çok STK  maalesef bu duyarlılığı hizmet erki'ni" yerine getirmiyor.Tamda bu kadar kısır döngüde SİPKİ-DER güçlü projeler ile adından söz ettirmeye devam edip her kesim tarafından takdir topladı. Genç, dinamik, donanımlı geleceğin dinamik dengelerini vizyone eden teorik paradigmasını analiz edip metot oluşturan  demokratik bir oluşumla ilim, bilim, sanat ve spor alanlarında başlattığımız projeler ile herkesin kendine faydalı yararlı rasyonel ilkelerle SİPKİ-DER olarak bu görevi yerine getirdik.

İstanbul'da SİPKİ-DER bünyesinde 4 şubesi ile çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. 

İstanbul'da çalışmalarımız tamamlandığında 6 aylık STK saha çalışmalarımız pilot iller olarak belirlendiğimiz programlar dahilinde devam edip avrupada şuan oradaki geçesi yönetimlerin başlattığı çalışmalar doğrultusunda avrupada güçlü, başarılı bir şekilde SİPKİ-DER adından söz ettirecek.Bizler güçlü yönetimimizle gece gündüz bu hizmeti gönüllük esası ile hizmet vermeye devam edeceklerini dile getirdiler. Toplantı gündeminin önemli açıklamalarından bir tanesini tekrar aşiret olgusuydu. Başkan Menderes Öztürk, aşiret kavramını olgusunada tekrar vurgu yaparak; "biz aşiretcilik yapmıyoruz. Aşiret sistemi üzerinden bir yapı KURMADIK. bu güne kadar yaptığımız çalışma ve projeler ile gerekse basına verilen kahvaltı programındada, bunu kamuoyuna deklare ettik. Biz aşireti tarihsel olgu kültürel bağ olarak kabul ettiğimizide ifade ediyoruz. Global dünyada sosyal siyasal gelişen yeni dünya düzeninde Türkiye'de ve avrupada medeni çağın ilkeleri ile uyum içinde tarihimizin realizmi VE geleceğimizi tasarlayacağımızı belirtmek isteriz." diye eklemiştir.Toplantıya bir çok iş insanı, kanaat önderi, genç girişimciler, akademisyen ve sporcular ve SİPKİ-DER üyeleri ve çanakkale'de ikamet edenlerde genel katılım sağlamıştır. Toplantıyı organize eden katılan tüm SİPKİ-DER il başkanlarımıza organizatörümüze SİPKİDER YÖNETİMİMİZE SİPKİ-DER ÜYELERİMİZE herkese teşekkür ederiz. Sloganımız SİPKİ-DER dedik SİPKİ-DER her yerde SİPKİ-DER Türkiye ve avrupanın en büyük STK'SI olma yolunda emin adımlarla yolunda devam ediyor...

Herkese saygı sevgi muhabbet ile selamlıyorum, saygılarımla.

SİPKİ-DER GENEL BAŞKANI MENDERES ÖZTÜRK

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.