Sinan Oğan'ın Talepleri: Tam Zübük Hikayesine Döndü

Sinan Oğan'a yönelik MHP'den gelen tepkiler, hala devam etmektedir.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Eyyup Yıldız ve basın tepkileri Yıldıray Çiçek, Sinan Oğan'ı eleştiren paylaşımlarda gerilimlerdir.

Yıldıray Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sinan Oğan'ı gençliğinde Marksist olarak suçlamış ve geçmişindeki siyasi geçişleri eleştirmiştir.

Çiçek, Oğan'ın önce Marksizm-Leninizm'e yakınlık gösterdiğini, ardından FETÖ'nün kapatılan gazetesi Zaman'da yazarlık yaptığı, daha sonra DYP'nin gençlik kollarında ve son olarak da MHP'de açıklamasını yaptı.

Çiçek, bu durumu "Tam Zübük hikayesi gibi" şeklinde yorumlamıştır. Ayrıca Çiçek, Sinan Oğan'ın "Pazarlıklarımız olacak" şeklindeki bir açıklamasını da eleştirmiştir.

Öte yandan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Eyyup Yıldız da Sinan Oğan'ı hedef alan bir paylaşım yapmış ve Oğan'a yönelik sert ifadeler kullanmıştır. Yıldız, Oğan'ın paylaşım alıntılarını yaparak "Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş. Mezar soyguncularını sizi" demiştir.

Bu tepkiler, Sinan Oğan'ın Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıkmasıyla birlikte ortaya çıktı. MHP'nin içindeki bazı isimler, Oğan'ın geçmişi ve siyasi duruşuyla ilgili eleştirilerde bulunanlardır.

Ancak bu tepkiler, MHP'nin resmi tutumunu yansıtmamaktadır ve kişisel ifadelerdir. Siyasi atmosferde benzer tartışmalar ve eleştiriler zaman zaman yaşanabilmektedir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
10 May 2024 12:04 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
1 May 2024 15:10 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
30 Nis 2024 3:51 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
28 Nis 2024 16:26 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri