Şimdi gelelim “yanlış analiz edip”, “yanlış ve hunharca suçlamalara”.

Şimdi gelelim “yanlış analiz edip”, “yanlış ve hunharca suçlamalara”.

Birincisi, Iğdır milleti onurunu ve gururunu hiçbir şeye değişmeyen, gönlünü ve özünü bu memlekete vermiş onurlu millettir. Sırf Cantürk başkanın yanında yer alınıyor diye; işte bunlar, para alıyor bilmem “kütcüler” deniliyor.

Böyle lafları gördükçe; midem bulanıyor. Ya hu! Bu insanlar, size geçmişte oy verdi. Geçmişte, en büyük destekçiniz oldu. Şimdi kalkıp, böyle hamasetli laflar ediyorsunuz. Vallahi de yakışmıyor, billahi de yakışmıyor! Bu halk, onurunu ve gururunu yerlerde bulmadı, laf da dedirtmez. 20 yıldır nasıl partimizin yanında olduysak; her daim, partimizin ve vekilimizin dimdik yanındayız.

OZAN DELİKTAŞ

Gel gelelim Cantürk Alagöz meselesine yani (Küçük şehrin büyük Kahramanına) Iğdır’a geldiğinden beri, büyük bir heyecan uyandırmıştır kendisi. Hem, samimiyetiyle hem de Iğdır’a hizmetiyle gönüllerde büyük bir yer edinmiştir. Cantürk başkanın gayreti keşke diğer İl dışında olan iş adamlarımızda da olsa. Yatırımını ve yüreğini Iğdır’a, hizmet yolunda harcayan büyük insanın Tabi ki bu Halk’ta yanında olacak, ona destek verecek! 

Yani diyeceğim o ki; Cantürk başkan taraftarları, maddiyat için değil! Onun yüreğine, onun samimiyetine inanıyorlar. Diyeceklerim de bu kadar.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.