Selahattin Demirtaş, Meral Akşener'in Millet İttifakı'ndan çekilmesi sonrası birlik mesajı verdi

Selahattin Demirtaş'ın, Meral Akşener'in Millet İttifakı'nın ortak aday belirleme toplantısından çekilmesi sonrası yaptığı açıklamalara yer verilmiştir. Demirtaş, tutuklu bulunduğu cezaevinden sosyal medya üzerinden bir dizi paylaşımda bulunarak halka birlik ve dayanışma mesajı vermiştir. "Sen ben yok, biz varız ve birlikte başaracağız" diyen Demirtaş, liderlerin sadece bir oyu olduğunu hatırlatarak, güzel yarınların halkın elinde olduğunu vurgulamıştır.

Selahattin Demirtaş, Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasının ardından yaptığı açıklamada "Daha sıkı sarılacağız birbirimize" ifadelerini kullanarak birlik mesajı verdi.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkması sonrası yaptığı açıklamada birlik mesajı verdi. Demirtaş, "Bizler dünden daha fazla birlik olacağız, birbirimize daha sıkı sarılacağız. 'Sen ben' yok, 'biz' varız ve birlikte başaracağız." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkarak, Millet İttifakı'nın ortak aday belirleme toplantısı olan 6'lı Masa'dan çekildi. Ayrıca, 6 Mart'ta gerçekleştirilecek olan adayın açıklanacağı toplantıya da katılmayacağını açıkladı. Bu gelişme ile Akşener, Millet İttifakı'ndan ayrılmış oldu.

DEMİRTAŞ'TAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMAR

Akşener'in masadan kalkmasının ardından eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu cezaevinden sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Demirtaş, bir dizi paylaşımda bulunarak Akşener'in kararının önemine vurgu yaptı.

SEN BEN YOK, BİZ VARIZ

Tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Akşener'in 6'lı Masa'dan ayrılması sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla destek verdiği halka bir mesaj gönderdi. Demirtaş, "Unutmayın liderlerin de sadece bir oyu var, sizin mührünüzle hayalleriniz gerçek olacak. Siz halksınız ve güzel yarınlar sizin elinizde. İnandığınız yolda yürüyün, liderler sizin arkanızdan gelsin. Daha fazla birlik olacağız, sıkı sarılacağız birbirimize. Sen ben yok, biz varız ve birlikte başaracağız." ifadelerini kullandı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.