Sedat Peker, Ünlü kabadayı Şemseddin Başak,'in iddialarını doğruladı

Sedat Peker HKBD Barış Başkanı Şemseddin Başak'ın  ortaya attığı iddiaların tamamının doğru olduğunu belirtti. Ünlü kabadayı Şemseddin Başak"bu yola kafamızı koyduk" dedi.

 Sedat Peker Şemseddin Başak'ın iddialarını doğruladı.Tahir Kavri Haber Ajansı- Halkarın Küldürel Barış Başkanı (HKBD) Başkanı Şemseddin Başak,ı Sedat Peker'de Dediklerini Doğruladı bir süredir sosyal medyada paylaştığı iddiaların tamamının gerçek olduğunu söyledi.

Başak, Alman medyasına yaklaşık 1 saatlik ropörtaj verdiğini ve bunun da yakında yayınlanacağını belirterek, ellerindeki bilgi ve belgeleri paylaştıklarını belirtti.

Şemseddin Başak  anlattığı Bataklığın Mimarları ve Şakşakçıları" başlıklı sosyal medya sohbet odasına katıldı.

Şemseddin Başak Burada yaptığı açıklamada,  millet için şimdiye kadar   çalıştığını, bu saatten sonra da ölümü göze alarak yine ülke menfaati için gerçekleri ortaya koymaya devam edeceklerini söyledi.

Toplumun bekası için ^"devletin içindeki Suç Çeteleriyle Onurlu insanlarımızla birlikte mücadele ettiklerini" ifade eden Başak, ellerindeki bilgi ve belgeleri açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklarını, ve Sedat peker Acıklamalarında Şemseddin Başak'ın şimdiye kadar yaptığı açıklamaları destekleyici belgelerin olduğunu belirtti. Hasan Yeşildağ zeki Yeşildağ Çetesinin Ünlü kabadayı Şemseddin Başak'tan yardım istediklerini polis elbisesi giydirdiklerini Emniyet Müdürüyle birlikte Ali Fevzi biri Kaçırdıklarının ve bu iş karşığında Altı milyon Dolara Anlaştıkları 32 Yıldan Az olmamak Şartıyla Ceza verilmesine Karar verildiği Karar verilmiştir. Ünlü kabadayı Şemseddin Başak intikam Yemini yaparak Bana ve Adamlarıma ihanet Eden Herkese Hesap Soracağız Dedi. Haber Tahir Kavri.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.