Sönmez Okut'tan ağır iddia:

Sönmez Okut'tan ağır iddia: "MHP il yönetimi, kaçak sigara işi yapıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi eski merkez ilçe yönetiminde görev almış ve halihazırda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyesi olan Iğdır'lı işadamı Sönmez Okut, Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimi hakkında kendi sosyal medya hesabından Iğdır gündeminde bomba etkisi yapacak iddialarla dolu bir paylaşımda bulundu.

İşadamı Okut paylaşımında: "Arkadaşlar Ben yıllardır MHP ye karşılıksız madi manevi hizmet verdim şimdi üzülerek söylüyorum şimdiki il yönetimi konteynerle ambarlı limanından kaçak sigara işi yapıyor. VE de bir tır da yakalatmışlar mahkeme sürecindeler. Yarına kadar ya bu adam istifa edecek ya da tüm yönetim bu işin içindedir" diye belirtti.

Merkez ilçe Eski yönetim kurulu üyelerinden Sönmez Okut'un sosyal medya hesabından ifade ettiği bu ciddi iddialar Milliyetçi Hareket Partisi sevenleri içerisinde Tartışmalara yol açtı. Konu ile alakalı Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimi henüz sessizliğini bozmadı.

Haber Tahir Kavri

Milliyetçi Hareket Partisi sevenleri ve Iğdırlı Vatandaşlar, Sönmez Okut'un ifade ettiği ağır iddialara karşılık, iddialarının doğru olup olmadığı hakkında il yönetiminden ivedi bir şekilde açıklama yapmalarını ve kamuoyunu doğru bilgilendirmelerini beklemekte.

Not: Sönmez bey kendiside MHP'lidir. Sönmez Okut'tan ağır iddia:

İhbarlar sorumluluk taşır, devlet araştırır var ise bir şey gereğini yapar. Yok ise iftirayı atanda, taşıyanlarda sorumluluk altına girer. Zannetmekle kulaktan duymakla hukuk yürümez...

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri