Microsoft'un yeni klavyeleri özel Office ve Emoji tuşlarıyla birlikte geliyor

Kısacası Bu yılın başlarında fikirle denemeye başladıktan sonra, Microsoft şimdi en yeni klavyelerine özel Office ve Emoji tuşlarını dahil etti.

Haziran ayında, dahili bir Microsoft araştırması , şirketin klavyelerinin sağ tarafındaki ikinci Windows tuşlarını özel bir ofis tuşlarıyla değiştirmesini önerdi . Şimdi, firmanın planları yeni Ergonomik ve ince Bluetooth Klavye ile meyve vermeye başlıyor.

Tuşlar, kullanıcıların şirketin verimlilik yazılımı paketine erişebileceği Microsoft Office 10 Windows uygulamasını başlattı. Kısayol olarak da kullanılabilir; Office tuşunu O, T, W, X, P, D, N, Y ve L tuşlarına basarak, Outlook, Teams, Word, Excel, Powerpoint vb gibi uygulamaları direk açacaktır.

Bir diğer yeni özel tuş, ofis ve iş ortamlarında daha fazla kabul gören Emoji'yi eklemek. Kullanıcılar tuşlara belirli emoji veya kısayollar atayamazken, Windows 10'un içinde bir emoji seçicisi açacaktır.

Microsoft'un dışındaki klavyelerin Office / Emoji tuşlarını kullanmaya başlayıp başlamayacağını bilmiyoruz. The The The Verge tarafından belirtildiği gibi , şirketin ürün bütünlüğünü sağlamak için Windows ruşlarının kullanımı için bir lisans sözleşmesi vardır.

Klavyeler 15 Ekim'de satışa sunulacak. Kumaş avuç içi dayanağı içeren ergonomik versiyonu 59.99 dolara, küçük Bluetooth klavye (Bluetooth 5.0 desteği ve 3 yıla kadar pil ömrü) 49.99 dolara satılıyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.