Mesut Özil Fenerbahçe ?

İngiltere Premier Lig'in önemli takımlarından biri olan Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'in adı sık sık Fenerbahçeyle anılıyor. Fener Ol kampanyası sürecinden beri gündeme gelen Mesut Özil için geçtiğimiz günlerde basın toplantısında Ali Koç, ''Fenerbahçe'nin Özil'i transferinin ekonomik boyutlarını kaldırabilecek durumu yok. Bizim için gerçekleşirse güzel bir rüya olur ama gerçekleşmesi zor bir rüya'' açıklamalarında bulundu. 

30 Haziran 2021 tarihinde sözleşmesi sona erecek Mesut Özil için Acun Ilıcalının da elinden geleni yapmak için hazır olduğu ama bu transferin maddi anlamda Fenerbahçe için çok zor olduğu gerçeğini unutmamak gerekir. Mesut Özil Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta tarafından kadro dışı bırakıldı. 6 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan büyük yıldız için Fenerbahçe taraftarından adeta sevgi seli var. 

ESPN ''Özil, Fenerbahçe'den Arsenal kabusuna son vermesini istedi'' başlıklı bir haberinde tüm engelin FFP kısıtlamaları ve Özil'in maaşının yüksek olmasını belirtirken aynı zamanda Başkan Ali Koç'un türk devine imza atacak bir marka olması için de elinden geleni yaptığını yazdı.

Bu transfer döneminde de Mesut Özil ve Fenerbahçe ismini çoğu kez yan yana görecekmişiz gibi duruyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri