Maseratili Polis Hüseyin Tayfun Üçgül, Arabasında Ölü Bulundu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşanan olayda, avukat Fatih Uzun ile polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül arasında trafikte bir tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın sonucunda iddia edildiğine göre avukat Fatih Uzun, polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün iki bacağını kırmıştı. Bu olayın ardından, Hüseyin Tayfun Üçgül'ün 8,5 milyon liralık Maserati marka araç kullanması gündem olmuştu.

Bugün, Ortaca ilçesinde saat 16.30 sularında bir kişinin cansız bedeninin bulunması üzerine vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, silahla başından vurularak öldürülen kişinin polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül olduğunu tespit etti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan ilk incelemelerin ardından kesin ölüm nedenini belirlemek için otopsi yapılacak. Ancak şu an için Hüseyin Tayfun Üçgül'ün intihar ettiği düşünülmektedir.

Olayın başlamasıyla birlikte, Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, bir video yayınlayarak "Lütfen asılsız haberlere itibar etmeyin, mahkeme kararıyla hepsini size sunacağız" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Eşi, "Kimin canını yaktı bakalım da bu kuyruk acısı. Kimin otunu copunu yakaladı, cezaevine soktu, bunlardan biridir demek ki" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirmişti.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.