Kaçınılmaz son! Slaven Bilic'in görevine son verildi

TRANSFERE 50 MİLYON EURO HARCAMIŞTI.

Transfer döneminde 50 milyon euro harcayan Slaven Bilic, Manchester City maçı sonrası, "Çok sakinim. İşimi seviyorum. Keyif alıyorum. Çok çalışıyorum. Geri kalan şeyler benim kontrolümde değil. Ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Perde arkasında yaşananlar benim umrumda olmaz." ifadelerini kullandı.

Bu ifadeler sonrasında taraftar desteğini arkasına alan Bilic, çok sürmeden yaşadığı hezimetler ile kredisini yavaş yavaş tüketiyordu

Kulübün Çinli sahipleri Bilic'ten memnun olmadığı biliniyordu.

West Brom'un Eddie Howe, Sam Allardyce, Nigel Pearson ve Mark Hughes ile görüşme halinde olduğu ve adeta Bilic'in görevden alınması için yer arandığı aşikardı.

 

Manchester City ile oynanan maç her ne kadar 1 puan getirse de gözden düşen Bilic'in sonunu getirdi ve bugün gerçekleştirelen toplantı sonrası yollar ayrıldı.

Sıradaki durağının bir başka Premier  Lig ekibi ya da bir Süper Lig ekibi olması beklenen Bilic'in kariyerine nasıl devam edeceği belirsizliğini koruyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Balıkesir Üniversitesi'nde Havacılık Yönetimi okumaktayım spor ve güncelin yanı sıra uzay ve astronomi ilgi alanlarım arasındadır

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri