Kürtlere Yapılan Saldırılara Sevinen Kadın: 'Uzmanımız Koydu Hoppa'

Musa Orhan'ın Tecavüz Ederek Ölümüne Neden Olduğu İpek Er'e ve Sakarya ve Afyonkarahisar'da Kürtlere Yapılan Saldırılara Sevinen Kadın: 'Uzmanımız Koydu Hoppa'

Uzman çavuş Musa Orhan tarafından tecavüze uğrayan ve sonrasında intihar eden İpek Er'in ölümüne sevinen ve Sakarya ve Afyonkarahisar'da Kürtlere yapılan saldırılara sevinen bayanın görüntüleri sosyal ağlarda tepki çekti...

İpek Er intihar etmeden önce yazdığı mektup ile Musa Orhan'ın tecavüzüne uğradığını belirtmişti.

İntihar girişiminden bir süre sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İpek Er'e tecavüz iddiası ile de Musa Orhan tutuklanmıştı.

Siirt'te 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ardından ise cinsel beraberliğin "rızaya dayalı olarak" gerçekleştiği savunulmuş ve tutuklanan Musa Orhan tahliye edilmişti.

Türkiye'nin gündemine oturan olayın mahkemece verilen kararında "mağdurun ifadelerine de yansıyan rızaya dayalı olarak cinsel yönden yakınlaşma olduğu, söz konusu ikamette birkaç gün beraber kaldıkları" ifadesi yer almıştı.

Haber Tahir Kavri

Afyon’un Dinar ilçesine çalışmaya giden Ercişli inşaat işçilerine silahlı saldırıda bulunuldu. İşçilerden Özkan T. Yaşamını yitirdi. Görüntülerin sosyal ağlarda gündem olmasının ardından o kadın açıklamada bulundu:

Kürt işçiler de Sakarya ve Afyonkarahisar'da saldırıya uğradılar. Sakarya’da ve Afyonkarahisar'da Kürt tarım işçilerine yapılan ırkçı saldırılar da Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.