İstanbul’daki bir lisede çekilen görüntüler ise Trabzonlu olduğu iddiaları da ortaya atıldı

İstanbul'da Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına müstehcen hareketler sergileyen lise öğrencisinin görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

17 yaşındaki A.E.S. polis ekiplerince gözaltına alındı. PlayvolumeAd

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne getirildi.

A.E.S. savcılık ifadesinden sonra “Halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet bölge farkılığına dayanarak alenen aşağılama” ve “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret” suçlarından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği A.E.S.’nin tutuklanmasına karar verdi. A.E.S. cezaevine gönderildi.

Trabzonlu olduğu iddiaları da ortaya atıldı.

İstanbul’daki bir lisede çekilen görüntüler Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Sınıftın ortasında elindeki Atatürk resmine müstehcen hareketlerde bulundu.

Çekilen görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, tepkiler de ardı ardına geldi. Paylaşılan videoda A.E.S. isimli öğrencinin Atatürk’ün resmine müstehcen hareketlerde bulunduğu sırada arkadan bazı öğrencilerin “İmam Hatip’i gösterme, İmam Hatip yazısını kapat” dediği duyuldu.

Atatürk'e Hakaret Eden Gencin Trabzonlu Olduğu İddia Edildi.

17 yaşında olduğu belirlenen A.E.S. isimli lise öğrencisinin Trabzonlu olduğu iddiaları da ortaya atıldı. İstanbul’da bir İmam Hatip Lisesinde öğrenim gördüğü belirtilen A.E.S. isimli öğrencinin ailesinin Trabzon Araklılı olduğu ve İstanbul’da yaşadığı iddia edildi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.