İnci Taneleri dizisi yarın akşam Kanal D’de başlıyor!

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisi, yarın akşam saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak. Dizinin konusu, pamuk ipliğiyle birbirine bağlanan insanların hayatlarını anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Özge Özpirinçci, Bülent Emrah Parlak, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Ayça Varlıer, Serkan Keskin, Ceren Moray ve Ersin Korkut gibi sevilen isimler yer alıyor.

İnci Taneleri dizisi, iki yıl boyunca özverili bir çalışma sonucu ortaya çıktı. Dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan, diziyi yazarken ve çekerken çok heyecanlandığını söyledi. Erdoğan, dizinin insanların hayatlarını birbirine bağlayan gizemli bir pamuk ipliği etrafında şekillendiğini belirtti. Erdoğan, dizide Azem Yücedağ karakterini canlandırıyor. Azem, yıllar önce işlediği bir suçtan dolayı cezaevine girmiş ve hayatını kaybetmiş bir adam. Cezaevinden çıktığında, kendisini bekleyen hiçbir şey yok. Tek istediği, eski hayatına dönmek ve sevdiği kadınla mutlu olmak. Ancak bu hiç de kolay olmayacak. Çünkü Azem’in pamuk ipliğiyle bağlı olduğu diğer karakterler de onun hayatına dahil olacak.

Dizinin diğer önemli karakterleri ise şöyle:

Özge Özpirinçci, Azem’in sevdiği kadın olan Zeynep’i oynuyor. Zeynep, Azem’in cezaevine girdiği dönemde onu terk etmiş ve başka bir adamla evlenmiştir. Ancak Azem’in geri dönmesiyle, Zeynep’in hayatı altüst olur. Zeynep, Azem ile Murat arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Bülent Emrah Parlak, Azem’in cezaevinden arkadaşı olan Cengiz’i oynuyor. Cengiz, Azem’e yardım etmek için elinden geleni yapar. Ancak Cengiz’in de kendi sırları vardır. Cengiz, Azem’in hayatını değiştirecek bir plan yapar.

Demet Evgar, Azem’in pamuk ipliğiyle bağlı olduğu bir diğer karakter olan Nihal’i oynuyor. Nihal, Azem’in cezaevinde tanıştığı ve ona aşık olan bir kadın. Nihal, Azem’i elde etmek için her şeyi yapmaya hazır. Nihal, Azem’in hayatını zorlaştıracak bir rakip olur.

Erdal Özyağcılar, Zeynep’in babası olan Hüseyin’i oynuyor. Hüseyin, kızının mutluluğunu isteyen ancak Azem’e karşı güven duymayan bir adam. Hüseyin, Azem’i kızından uzak tutmak için çabalar.

Ayça Varlıer, Zeynep’in annesi olan Şükran’ı oynuyor. Şükran, kızının evliliğini kurtarmak için çabalayan ancak Azem’in geri dönmesinden rahatsız olan bir kadın. Şükran, Azem’i kızından uzaklaştırmak için Nihal ile işbirliği yapar.

Serkan Keskin, Zeynep’in eşi olan Murat’ı oynuyor. Murat, Zeynep’i çok seven ancak onun eski sevgilisinden korkan bir adam. Murat, Zeynep’i kaybetmemek için mücadele eder.

Ceren Moray, Murat’ın kardeşi olan Elif’i oynuyor. Elif, Murat’ın aksine Azem’e sempati duyan ve onunla arkadaşlık kurmaya çalışan bir kadın. Elif, Azem ile Zeynep arasındaki ilişkiyi destekler.

Ersin Korkut, Azem’in cezaevinden arkadaşı olan Şahin’i oynuyor. Şahin, Azem’in en yakın dostu ve sırdaşı. Şahin, Azem’in hayatına renk katan bir karakter. Şahin, Azem’in başına gelen maceralara ortak olur.

İnci Taneleri dizisi, yarın akşam saat 20.00’de Kanal D’de ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Diziyi kaçırmayın!

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.