IĞDIRLI İŞADAMI: İNŞALLAH ÇORUMSPOR SÜPER LİGE ÇIKACAKTIR

IĞDIRLI İŞADAMI: İNŞALLAH ÇORUMSPOR SÜPER LİGE ÇIKACAKTIR 

Çorum Futbol Kulübü’nün ana sponsorlarından ve en büyük destekçisi olan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, Çorumspor taraftarlarına mesaj göndererek, “Süper Lige çıkma sevincini birlikte yaşayacağız” dedi.

MESAJ GÖNDERDİ

İki sezondur Çorum Futbol Kulübü’nün sponsorluğunu üstlenen ve Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın ile kurduğu iyi ilişkiler ve samimi diyalog nedeniyle kulübün en büyük destekçisi olan Cantürk Alagöz, Kocaelispor maçından önce “Büyük Çorumspor Taraftarı” başlığı ile kulübe bir mesaj gönderdi.

2. 'MEMLEKETİM'

Alagöz, Şehir Stadyumu’ndan anonsla taraftarlara iletilen mesajında şu ifadeleri dile getirdi: “Sadece sponsoru olmaktan değil, gönül bağı ile bağlı ve önemli bir parçası olarak hissettiğim, başarısı ile gurur duyup, İkinci memleketim olarak gördüğüm Çorum'un gurur kaynağı Çorum Futbol Kulübü'nün Kocaelispor ile oynayacağı maçta rahatsızlığımdan dolayı bulunamamanın büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Ama bilin ki tüm kalbimle dualarım sizin için olacak. İnşallah Süper Lig'e çıkmanın sevincini birlikte yaşayacağız. Allah yardımcımız olsun.”

YOĞUN ALKIŞ

Anonsun ardından da tribünlerden yoğun alkış ve Cantürk Alagöz lehine tezahüratlar yapıldı. Cantürk Alagöz, aynı zamanda 2. Ligde mücadele eden Alagöz Holding Iğdır FK'nın Kulüp Başkanlığını yapıyor. Iğdır FK'da bu yıl Play-Off'larda bir üst lige çıkmak için mücadele ediyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Haz 2024 1:21 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Haz 2024 1:19 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
14 Haz 2024 20:42 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
14 Haz 2024 19:51 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri