Iğdır'de iki rakip grup arasındaki mücadele saha savaşına benziyor

https://fb.watch/mUOMyOx5tv/?mibextid=Nif5oz

Haber Tahir Kavri

Iğdır'de iki rakip grup arasındaki mücadele saha savaşına benziyor

Iğdır Halfili Caddesi üzerinde iki rakip grup arasında çıkan kavgada sandalyeler, sopalar ve taşlar havada uçuştu. Çok sayıda kişi yaralandı, çok sayıda araçta hasar oluştu. Polis olay yerine gelerek inceleme başlattı.

Normalde düşman olan iki grup arasında meydan savaşına benzeyen bir savaş çıktı. Sandalyeler, sopalar ve taşlar havada dans ediyordu.

Çatışmada çok sayıda kişi yaralandı. Kavga Iğdır'ın Hafeli Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, birbirine düşman olan iki grup sokakta karşılaştıktan sonra tartışma kavgaya dönüştü.

Tüm taraflar ellerinde sandalye, sopa ve taşlarla birbirlerine saldırdı. İki taraf birbirini acımasızca dövdü ve taraflardan birinin işlettiği yolcu servisine de taş ve sopalarla saldırdı. Araçtaki kadın ve çocuklar çığlıklar atarak kaçtı.

Haberin duyulması üzerine tarafların yakınlarının aracı olay yerine geldiğinde, araçtan inen kişilerden biri karşı tarafa sandalye fırlatarak olay yerinden uzaklaştı.

Olay sırasında otobüs de taşlandı. Çatışmalarda çok sayıda araç hasar gördü, çok sayıda kişi de yaralandı. Polisin gelmesi üzerine her iki taraf da olay yerinden ayrılırken, kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler