Iğdır'da Maraşal ailesinden Ak Partiye destek sözü

Maraşal ailesinden Ak Partiye destek sözü

               Söğütlü Mahallesini ileri gelen kalabalık alilerinden olan Maraşal ailesi yapılacak olan seçimde Ak Partiye destek vereceklerini söylediler.

 14 Mayıs’ta yapılacak seçim için saha çalışmasını yürüten il başkanı Ali Kemal Ayaz yönetimindeki Ak Parti yönetimi mahalle mahalle gezerek toplantılar yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Söğütlü mahallesi taziye aş evinde mahalle sakinleri, yele bir araya gelen Ak partililer fikir alışverişinde bulunarak Iğdır’a yapılanları ve yapılacak olan yatırımları anlattılar.

AK Parti İl Başkanı Ayaz,” Bizler, ülkemize eserler bırakmayı başarmış büyük bir liderin yol arkadaşlarıyız. Şimdiye kadar 4 .5 park vardı bunlarda kullanılmıyor 19 tane daha park yaptık  yürüyüş yolları, millet bahçesi ,yollar içilebilir  su getirdik kanalizasyon  şebekesini yeraltını yeniledik 

Yolları açtık genişlettik getirmeye de devam edeceğiz.

                2021 ve 2022 Yılında Söğütlü mahallemize yapılan hizmetleri sıralarsak sağlık ocağı yanında park 2 adet okul yapıldı. Sebze hali yapıldı 18 ci madde tamamlandı su ve kanalizasyon tamamlandı bu yılda tüm yollar yapılacak Mart ayından itibaren asfalt başlayacak. Bunun için, hizmetlerin gelmesi devam etmesi için desteklerinizi bekliyoruz. Benim başkanlığım döneminde hizmetler arttı. Iğdır yaşanabilir şehir haline geldi. ”dedi.

 Maraşal ailesinin sözcüsü Hasan Vurgun ‘da, başkanlığınız döneminde Iğdır’a yaptığınız hizmetleri görüyoruz. Bizi sağlıklı içme suyuna kavuşturdunuz. Şehrimiz artık kanalizasyon kokmuyor.Yapılacak olan seçimde Sizlerin yanında olacağız. Ak Partiyi ailece destekleyeceğiz.”dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.