Iğdır Spor Şampiyonluk Gecesi

Alagöz Holding, Iğdır Spor Kulübü'nün TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselme kutlaması için bir şampiyonluk gecesi düzenledi. Iğdır Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi,

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'ne şampiyonluk kupasını takdim etti. Törene, Ak Parti Iğdır Milletvekili, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır Valisi Belediye Başkanvekili Hüseyin Engin Sarıibrahim, TFF Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen ve 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can gibi birçok önemli isim katıldı.

Alagöz, konuşmasında, okullarda iki yıl önce Bölgesel Amatör Lig'den ilgili kısa bir sürede 3. Lig'e yükseldiğini ve bu süreçte Iğdır'da spor tesislerinde eksiklik olduğunu belirtti. Ancak kısa sürede tesisleri tamamladıklarını ve Iğdır'a yakışır bir şekilde hizmet verdiklerini ifade etti.

Geçen yılki final maçında 2. Lig'e yükselme sürelerindeki kayıplarını ve bu içeriği ders çıkararak eksikliklerini giderdiklerini dile getirdi. Bu yıl ise Iğdır Spor'un herkes tarafından sevilen ve kabul gören bir şekilde şampiyon olduğunu söyledi. Alagöz, golün Süper Lig'e çıkacağını ve geleceklerinin açık olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından, Tebrikler Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ve Başkan Mehmet Büyükekş için! TFF 2. Lig'de gelecek sezon başarı diledi ve şampiyonluk kupasını ve madalyalarını takdim etti.

Şampiyonluk töreni havai ateş öğretmenleriyle devam etti ve ünlü akşamı Alişan ve Ebru Yaşar'ın günlerinde konserle kutlamalar yapıldı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.