İbrahim Teker'den Önemli Bir Açıklamadan Bulundu

Bugün konut kredisi çekmek için Iğdır  ziraat bankasına gittim.

Bankada bana sistemin olmadığı söylendi. Neyse ordan çıkıp müşteri temsilcisini aradığım da böyle bir sorunun olmamasi gerektiğini soyledi ve ben yine bankaya gittim ne hikmetse tamam bakalım dediler bu seferlik ( sanki babalarinin hayrina yapiyorlar ).

İşleme basladiktan sonra krediyi kendi adıma çekmeme rağmen  eş imzasi istediler bende kanunen şuan eş imzasina gerek olmadığını, islemim onaylandiktan sonra gerek olduğunu söyledim. Sonuç da daha önce de cekmistik, basvuruyu yaparsin onaylanırsa eş de  gelir imza atar.  Banka işimizi zorlastirmak icin elinden geleni yapıyordu. Velhasıl kelam bunlar sorun değil.

Bu esna dan sonra ziraat bankasi igdir merkez şube müdürü Zafer denilen zaat geldi ve ne uzatiyorsun dedi bende uzatmadigimi sizin zorlastirdiginizi soyledim bana işine gelmiyorsa çık git dedi ve resmen kovmaya çalıştı. EVET DEVLETİN BANKASİNDA HALK KOVULMAYA ÇALIŞTI. Aramizda kısa bir tartışma oldukdan sonra odasına gitti. 

Bende bu durumu sikayet dilekcesini haline getirip kendisine verdigimde ben almiyorum dedi, bende devlet in bankasisiniz bende halk ım almak zorunda siniz dedigimde hayir ben almiyorum dedi elemanina gönderdi elemani da  DEVLETE BAĞLI DEĞİLİZ  biz kafamıza gore iş yapıyoruz dedi.

Şimdi sorarım bu memleket sahipsiz mi?

 Bu memleketin halk'ı sahipsiz mi?

Bu adamlara hiç denetleme gelmiyor mu? 

Ben şahsen anladığı dilden konuşurdum illa ama bize yakismaz dedim kanuni yolları tercih ederek sikayet dilekcelerimi mailledim. 

Haber Tahir Kavri

Bu konularda bizler halk olarak birlik olmadığımız sürece hep böyle kafasına göre insanlari magdur edecekler.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.