İşsizlik ve yoksulluk yetmezmiş gibi bir de pandemi vurdu

İşsizlik ve yoksulluk yetmezmiş gibi bir de pandemi vurduq

Doğu anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri olan ve ilimiz meydanı ile adeta ucuza fiyatları andıran Iğdır’daki ucuzluğu yapan küçük esnafları bu sene bir de pandemi vurdu.

Iğdır'daki  toplantıcı satışı yapan esnafların bu sene ekonomisi kiriz aylarında işleri durma noktasına gelirken bu sene üzerine birde pandeminin olması bütünüyle etkiledi.

Bu yıl daha da zor günler geçirdiklerini söyleyen Iğdır esnafları; “Ancak bu sene pandeminin olması yüzünden dahada kötü oldu” Iğdır'ın sesi Tahir Kavri.

Akşama kadar esnaflarla birbirimizi seyrediyoruz diyen işyeri sahipleri; “Geçtiğimiz yıl mart ayından bu yana bu korona virüs yüzünden bir hayli sıkıntılı günler geçirdik geçirmeyede devam etmekteyiz tüm esnaflar olarak. Zamlar yüzünde ya da ekonomi işsizlik bu sene pandeminin yüzünden iş yapmıyorduk ama hiç bu kadar durmamıştı.

İnşallah Cumhurbaşkanımız açıkladı ağır ağır normale döneceğiz en azından ondan sonra işlerimiz hareketlenir bizlerde biraz nefes alırız. Kafeler, lokantalar pek çok iş kolu zarar gördü bu virüsten umarım bu son olur hepimiz rahatlarız” açıklamalarında bulundular.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri