Iğdır'da ben kenarda durayım birileri benim için savaşsın anlayışı var

Iğdır'da ben kenarda durayım birileri benim için savaşsın anlayışı var

Iğdır’ın haftalık gündeminin değerlendirildiği “neler oluyor” Tahir Kavri yine bir çok konuya parmak bastı.

Gazeteci-Yazar Tahir Kavri'nin halkının nabzını ve halkının sesini ortaya sunmuş olduğu “Iğdır'da neler oluyor” Tahir Kavri yine bir birinden gündem konuları vatandaşlarımızın ekrana taşıyor. Ben Tahir Kavri buradayım. Halen yıkılmamışım. Şehrin problemleri masaya yatırılmaya varmısınız?

Gazeteci Yazar Tahir kavri, “herkezin facebook gibi iletişim kanalları olduğu lakin insanların kendilerinin söyleyecekleri konuları, başkalarına söyletme uyanıklılığına gittikleri ve bunun da zavallıca olduğunu” söylüyorum.

Iğdır'ın maddi olarak zorda olduğunu herkes biliyor. Pek çok cadde de dükkanların iş yapamadığını hatta kiralık ve satılık iş yerlerindeki artışın sebebinin ekonominin iyi gitmemesinden kaynaklandığını dile getiriyorum. Sizler kalkın Tahir Kavri'ye dua ediniz. Bu Iğdır sahipsiz değil.

Gazeteci Tahir Kavri ise, lokantaların ve kafelerin kapalı olduğu zamanda parti kongrelerinin yapılmasının ise anlaşılamadığını söyledi. Bu Iğdır'ın şehiri çok tuhaf canım. Kim kime kim dumalar olmuş. Vallahi billahi cabım çok tuhaf Iğdır'ın kirli siyasetçileri...

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri