Iğdır'da çakmak gazı kullanımı yaygınlaşıyor

Iğdır'da çakmak gazı kullanımı yaygınlaşıyor

Çocuk ve gençleri bekleyen yeni tehlike çakmak gazı bağımlılığı,ani ölüme yol açan bu tehlikeyi temin etmesi diğerler uyuşturucu ve kafa yapıcı olması dolayısıyla daha kolay olduğu için gençler arasında çakmak gazı bağımlılığı hızla yayılıyor.

Iğdır'ın her alanında okul bahçesi bakkallarda her yerde buldukları çakmak gazı tüpü, bali ve kesilmiş pet plastikler ilçedeki gençler arasında ciddi derecede çakmak gazı bağımlılığı olduğunu gösteriyor. 

Plastik pet şişelerin kafasını kesip altını kullanmak sureti ile çakmak gazı ile kafa yapıcı uyuşturucu yaratan gençler ne tür bir tehlikenin içerisinde olduklarını bilmiyorlar.

Yetkililer anne ve babaların çocukları ile daha yakından ilgilenmeleri gerektiğini belirterek "Her türlü uyuşturucu madde gençler arasında hızla yayılıyor.

Özellikle temin etmesi diğerlerine nazaran daha kolay olan ve yasal kısıtlama bulunmayan uçucu maddelere gençler daha kolay ulaşıyor. İlin her alanında bulduğumuz çakmak gazı, bali ve kafaları kesilmiş pet şişe malzemelerini bulduk ve çok şaşırdık gençler arasında yeni yayılan çakmak gazı bağımlılığının hızla yayılması sebebi ile gençler gece stadyuma gelerek herhalde kafa yapıcı bu malzemeyi kullanıyorlar" Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri