Iğdır Belediyesi yolları sabunlu suyla dezenfekte ediyor
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
Iğdır Belediyesi yolları sabunlu suyla dezenfekte ediyor
Iğdır Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan korana virüsüne karşı aldığı tedbirler kapsamında yolları sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte ediyor.
Korona virüsü tedbirlerini en üst seviyede tutan Iğdır Belediyesi ekipleri,halkın yoğun olarak kullandığı cdde ve sokakları antibakteriyel suyla yıkayarak dezenfekte ediyor.
Iğdır’ı adeta baştan sona dezenfekte ettiklerini dile getiren Belediye eş Başkanları Eylem Çelik,Yaşar Akkuş“Korona virüsü tehdidine karşı ilimizin temizliğine önem veriyoruz ve çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz.
Hiçbir virüs, aldığımız önlemlerden daha güçlü değildir. Hemşehrilerimizin sağlığı ve mutluluğunu düşünerek Iğdırımızın pırıl pırıl olması için ekiplerimiz mesai gözetmeksizin temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Özellikle çöp bırakma noktalarında yoğunlaşan kirliliğe hemen müdahale ediyoruz. Korona virüsünden dolayı alınan tedbir doğrultusunda yollarımızı antibakteriyel suyla dezenfekte ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızı, camilerimizi ve toplu yaşam alanlarımızın hepsini dezenfekte ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.
Haber Tahir Kavri
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.