Iğdır Belediyesi yolları sabunlu suyla dezenfekte ediyor

Iğdır Belediyesi  yolları sabunlu suyla dezenfekte ediyor

Iğdır  Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan korana virüsüne karşı aldığı tedbirler kapsamında yolları sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte ediyor.

 Korona virüsü tedbirlerini en üst seviyede tutan Iğdır Belediyesi ekipleri,halkın yoğun olarak kullandığı cdde ve sokakları antibakteriyel suyla yıkayarak dezenfekte ediyor.

Iğdır’ı  adeta baştan sona dezenfekte ettiklerini dile getiren  Belediye eş Başkanları Eylem Çelik,Yaşar Akkuş“Korona virüsü tehdidine karşı ilimizin temizliğine önem veriyoruz ve çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz. 

Hiçbir virüs, aldığımız önlemlerden daha güçlü değildir. Hemşehrilerimizin sağlığı ve mutluluğunu düşünerek Iğdırımızın  pırıl pırıl olması için ekiplerimiz mesai gözetmeksizin temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Özellikle çöp bırakma noktalarında yoğunlaşan kirliliğe hemen müdahale ediyoruz. Korona virüsünden dolayı alınan tedbir doğrultusunda yollarımızı antibakteriyel suyla dezenfekte ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızı, camilerimizi ve toplu yaşam alanlarımızın hepsini dezenfekte ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri