Iğdır Belediyesi’nden 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği

Iğdır Belediyesi’nden 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği

Iğdır’da 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, Parklarda ve Iğdır Belediyesi Hayvan tedavi Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Iğdır Belediye eş Başkanı Yaşar Akkuş-Eylem Çelik, Belediye eş Başkan yardımcısı Yusuf Abay, Belediye meclis üyeleri, Iğdır sokak hayvanları Dernek Başkanı Tamer Yiğit ve Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü (DKMP) Mete Türkoğlu katıldı. Iğdır Belediye eş Başkanları, sokak hayvanları için yaptırdıkları su ve yemleme kaplarını Kentin muhtelif yerlerine bıraktılar.

Etkinlik Iğdır Belediyesi Hayvan tedavi Merkezi'nde devam etti. Burada, Okullardan barınağa ilk kez gelen öğrencilere hayvanları korumanın ve sevginin önemini anlatıldı.

Iğdır Belediyesinin Sokak hayvanları barınağının bölgede örnek bir barınak olduğunu belirten Belediye eş Başkanları "Iğdır Belediyesi'nin hayvan barınağı ve hayvan hastanesinde öğrencilerimize bir program düzenledik. Buradaki amacımız hem yaptığımız hizmetleri göstermek hem de burada ki bakımını yapmış olduğumuz 200'’e yakın sahipsiz hayvanı, onlarla tanıştırmak, onlara sevdirmekti. Bizde bundan mutlu olduk.

Bu tür etkinlikleri sadece 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü'nde değil diğer zamanlarda da yapmayı arzu ediyoruz ve yapıyoruz dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler