Iğdır'ın mutlu azınlıkları!

Haber Tahir Kavri-Iğdır

Iğdır son senelerinde en sancılısı sürecinde ile karşı karşıya. Tepeden tırnağa şehrinin gelişiminin engelleyenin ve şehrinin devamlılığı kümesi düğmesine sebeple olan garip bir açmaz ayan beyanat ortadadır.

Şehrimize bu içerisindeki bulunduğunu sancılısı zamanların bir türlü aşmamaktadır. Bu sancısı sürecinde devamında faydalanan yeni bir "kast sınıfı" artık su götürmez bir gerçektirlerdir.

Vatandaştan gözüken, yurtdaşın için değmiş gibi hareketi eden, yurtdaşın değer yargılarıyla barışıklı gibi gözüken yeni bir sınıf doğmuşlu ve de kemikleşmiştir.

Dar çekirdekli kadrolarına ile bu mutlu azınlığına, şehrinin bütününde hakim olma gayretlerinin kimselerin görmemektedir!..

En güzel yaptıklarını, yurttaşlara gözükmektir. Vatandaşlarını gönlünde hitap eden cümleleri kurarak, doymak bilmezler. Aç iştahları için zaman vede zemine oluşturmaktadırlar... Barbarlaşan mutlu klanlarını daha da palazlandıran yeni bir sınıf.

Sevgili okurcularım işte yeni bir mutlu azınlıkları ile karşı karşıyayız. Yalnızca kendisi için yaşamakta olan, kendi ikballerini için yanıp tutuşan ve koca şehrin bir merdivenle gibidir. Kullanmaktan kaçırmayan yeni bir mutlu azınlık oluşmuştur. Ve de girerek etkinliğinin de artırmaktadırlar.

İpteki cambazları gösterir, asıl cambazları kendilerini yaparlar...

Derdimiz Iğdır diye gösterime caba e dip kelimelerini, varlıklarına varlık katmanın savaşını verirler...

Her yerde, her an, her ortamda varlar!..

Peki ya şehrimiz insanı? Bu çarkları gören sezen insanlar neredeler? Vicdanı ve merhameti dere tepe bir bayrak gibi taşıyan dürüst insanlar neredeler?

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri