Her gün yumurta, but, kanat, tavuk, soğan ve patates fiyatları artıyor

Sayın Vali bey, sayın tarım müdür bey ve sayın zabıta müdür beyler sizler uyuyormusunuz? Vatandaşın sizlere ihtiyacı vardır.

Son dönemde yumurta fiyatlarındaki yükseliş kısa bir süreliğine 30 TL'ye alınırken, ardından konserve yumurta hızla 55-60 TL'ye yükseldi. Son zamanlarda kötü haberlere haber eklendi.Kahvaltı yemeklerinin vazgeçilmezi olan yumurtalar asla durmaz. Artış nedeniyle insanların alım gücü düşerken, yumurta fiyatları artmaya devam etti. Yumurta fiyatları sadece bir veya iki hafta içinde ikiye katlanır. 

Yaklaşık 1-2 hafta önce 30 TL'ye alınan 30'lu paket yumurtanın fiyatı 60 TL'ye yükseldi. Yani bir kutu 30 yumurta şu anda 60 TL'ye satılıyor. Yumurta fiyatlarının 70 TL'ye çıkması bekleniyor.Marketlerde takip edilen yumurta, Soğan, makarna, temel gıda ve yemek fiyatları 5 TL'den 10-11 TL'ye yükseldi. Ayak 1 Kg 11 TL Piyasada Soğanın fiyatı 10 TL arttı. Her gün  yumurta, but,, kanat, tavuk, soğan ve patates fiyatları artıyor. Vatandaşların alım gücü düşüyor. Artık her şeyi gelenek olarak görmeye başladı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.