Hatay'dan bize gelen bilgiye göre; üzücü haber
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
Hatay’dan üzücü haber! Alevler yeniden evlere sıçradı...
Bize gelen son dakika haberine göre, Hatay'da yanan ormanlık alan tekrar alevlendi, yerleşim yerlerine de ulaşan Yangın bir binaya ve bir de otomobile sıçradı.
Dün sabah saatlerinde Belen ilçesi Sarımazı mevkiinde çıkan orman yangınında, yanan alanlar tekrar alevlendi. Öte yandan çocuklarını yanına alan yurttaşların yangından kaçarak uzaklaştıkları dehşet anları da görüntülendi.
[embed_general]https://www.youtube.com/watch?v=vYDDxLXRmAQ&feature=youtu.be[/embed_general]
Hatay'ın Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan ve İskenderun ve Arsuz ilçelerinin kırsal ve bazı mahallelerinde tehdit oluşturan yangın, yeniden yerleşim yerlerinde etkisini gösterdi.
Belen ilçesi Fatih Mahallesi'nde bazı ikametlerde meydana gelen yangınlara, itfaiye ekipleri müdahale etti. Vatandaşlar, evlerden tahliye edildi. Yangın sebebiyle bazı evlerde hasar oluştu.
Evlerini terk eden yurttaşlar da yangının söndürülmesi için ekiplere yardımcı oluyor.
Haber Tahir Kavri
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.