Fenerbahçe Algısı

Sezonun henüz başında transfer döneminin sonundan itibaren medya tarafından yaptığı transferlerle transfer şampiyonu ilan edilen Fenerbahçe son 3 saha maçında kayıp. Dün FB TV'ye açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Emre Belözoğlu taraftarın beklediği röportajı gerçekleştirdi. Sürekli Fenerbahçe aleyhine bir algı oluşturulmasından yönetim olarak rahatsız olduklarını belirten Emre Belözoğlu hiçbir zaman bu algı operasyonlarına taraftarların inanmaması gerektiğini ve yönetimin de bu algı operasyonlarına itibar etmediklerini belirtti. Yönetim kurulu ve futbolcular olarak olarak panik havasının olmadığını, takıma ve teknik direktör Erol Buluta güvendiklerini belirten Emre Belözoğlu taraftardan futbolcuların yanında olmasını istedi.

Bir taraftar olarak bakmak gerekirse; 7 senedir gelmeyen şampiyonluk, 2 senedir ligi ilk 5'in altında bitirme, 13 senedir gidilemeyen Uefa Şampiyonlar Ligi ve teknik direktör faciaları... Bir nevi bu duruma taraftarın mağlubiyete ve sosyal medyanın Fenerbahçe'nin üzerine gelmesine artık tahammülü yok diyebiliriz.

Fenerbahçe şuanda 23 puanla 3. sırada yer alıyor. Liderle arasında 3 puan var. Ligin başında birçok takım lige kötü başladı fakat şu son haftalarda çıkışa geçen takımları hepimiz görüyoruz. Fenerbahçeki sorun bu kötü gidişin ligin başında değil de sezonun ilk yarısının ortalarında başına gelmesi. Fenerbahçe'de yıllardır olan bir şey bu. Artık yönetim ve teknik heyetin bu sorunu nasıl idare edeceğini bu kriz yönetiminin geçen senelerdeki gibi bir facia yaşatıp yaşatayacağını önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Taraftarın ve medyanın gözü kuşkusuz bu hafta Cumartesi günü oynanacak Gaziantep FK maçında olacak. Takımdan bir duruş ve silkelenme bekleniyor. Erol Bulut'un aklındakiler, kayıplar sonrası futbolcuların verdiği reaksiyonu Cumartesi günü hep birlikte izleyeceğiz. 

 

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri