Esenyurt'ta Tekel Bayisine Saldırı: 2 Ölü, 1 Yaralı

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Esenyurt ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobille iş yerine gelen kimliği belirsiz kişiler, dükkan içerisinde bulunan Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen'e silahla ateş açtı.

Saldırı sonrası silahlı kişiler kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen'in hayatını kaybettiği, Yusuf Erzen'in ise ağır yaralı olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Saldırı daha önce de gerçekleştirilmiş

Öte yandan, aynı iş yerine geçtiğimiz ay da silahlı saldırı gerçekleştirildiği öğrenildi. Olayın ardından iş yerinin sahibi olan Yusuf Erzen, polise verdiği ifadede, saldırının bir alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştirildiğini iddia etmişti.

Saldırganın yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor

Esenyurt'ta bir tekel bayisine silahlı saldırı düzenleyen 4 şüpheliden biri olan Murat Özer, polis ekiplerince yakalandı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Saldırı, mahalle sakinlerini tedirgin etti

Saldırı, mahalle sakinlerini tedirgin etti. Mahalle sakinleri, daha önce de aynı iş yerine silahlı saldırılar düzenlendiğini belirterek, yetkililerin bu konuya el atmasını istedi.

Polis: Saldırı, alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştirilmiş

Polis ekipleri, saldırının alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştirildiğini değerlendiriyor. Soruşturma kapsamında, şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.