Emeklilere 2 Bin TL Bayram İkramiyesi Ödenecek

Türkiye'de emeklilerin bayram ikramiyesi tutarı, geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından açıklandı. Buna göre, Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere ödenecek ikramiye tutarı 2 bin TL olarak belirlendi. Ayrıca, ikramiyede yapılacak artışa yönelik düzenleme Meclis'e sunulacak ve torba yasa teklifine eklenecektir. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte, emeklilere ödenecek 2 bin TL'lik ikramiye ilk bayramda geçerli olacak. Bu düzenleme ile birlikte, emeklilerin bayramlarda daha rahat bir şekilde kutlama yapmaları hedefleniyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bayram ikramiyesi olarak emeklilere 2 bin TL ödeneceğini duyurdu.

Emekliye bayram ikramiyesinde yeni rakam belli oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilere ödenecek bayram ikramiyesinin artırıldığını duyurdu. Yeni tutar, 1.100 TL'den 2.000 TL'ye yükseltildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında yasa teklifi ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Yasa teklifine 2 madde daha ekleneceğini belirten Elitaş, toplantının ardından Cumhurbaşkanı ile görüştüklerini ve bayram ikramiyesinin 1100 TL'ye 900 TL ilave edilerek 2 bin TL olacağını duyurdu. Bu düzenlemeyi de yasa teklifine ekleyeceklerini sözlerine ekledi.

Yapılan açıklamaya göre, Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere 2 bin TL ikramiye ödemesi yapılacak.

Bayram ikramiyesinde yapılacak artışa ilişkin düzenleme, Meclis'e sunulacak olan torba yasa teklifine eklenecektir. Teklifin yasalaşması durumunda, emeklilere ödenecek 2 bin TL'lik bayram ikramiyesi ilk bayramdan itibaren geçerli olacaktır.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.