Emekli Albay Kendisine Saldıran Adamı Vurdu

İzmir'in Foça ilçesinde, emekli albay Eşref Hatipoğlu, trafikte yaşanan yol tartışmasının ardından kendisine sopayla saldıran kişiyi vurarak yaraladı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Foça ilçesi İngiliz Burnu mevkiinde meydana geldi. Eşref Hatipoğlu, otomobiliyle seyir halindeyken, karşı yönden gelen bir otomobille yol tartışması yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hatipoğlu, otomobilini durdurdu. İki sürücü arasında tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında, Hatipoğlu'nun yanında bulunan arkadaşı, otomobilden bir sopa aldı ve tartışmaya dahil oldu. Diğer sürücünün arkadaşı da sopayla Hatipoğlu'na saldırmaya başladı. Bunun üzerine Hatipoğlu, yanında taşıdığı silahı çekerek havaya ve yere ateş etti. Ancak saldırganlar geri adım atmadı.

Şüphelilerden biri, sopayla Hatipoğlu'na saldırmak için koşmaya başladı. Hatipoğlu da silahını ateşleyerek şüpheliyi omzundan yaraladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri gözaltına aldı. Yaralanan şüpheli, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay anı kameralara yansıdı

Olay anı, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, Hatipoğlu'nun önce havaya, sonra yere ateş ettiği, ardından şüphelilerin sopayla kendisine saldırdığı, Hatipoğlu'nun da silahını ateşleyerek şüpheliyi yaraladığı görülüyor.

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler