Edirne merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu: 22 gözaltı Iğdır'da var

Edirne merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu: 22 gözaltı Iğdır'da var

EDİRNE Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'nün 'mahrem avukat ve hakimleri ile çalışma evleri ve GATA'daki mahrem yapılanmaya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 24 şüpheliden 22'si, 16 ilde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün mahrem avukat ve hakimlikleri ile çalışma evleri ve GATA'daki mahrem yapılanmaya yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 24 şüpheli hakkında yakalama kararı verdi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilere yönelik Edirne merkezli operasyon düzenledi. Edirne, İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Iğdır'da ise bir kişi M. A. Ç. İsimli şahıs Edirne emniyet müdürüne teslim edildi.

, Konya, Afyonkarahisar, Erzincan, Şanlıurfa, Gaziantep, Antalya, Kahramanmaraş, Manisa, Kayseri ve Yozgat'ta eş zamanlı yapılan baskınlarda, aralarında avukat, doktor, akademisyen, kamu görevlileri bulunan 24 şüpheliden 22'si gözaltına alındı. Şüpheliler, Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, firari 2 kişini yakalanması için operasyon sürüyor.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri