Durumu ağır Yanlış tedavi sonucu?

Yanlış tedavi sonucu?

AĞRI eşraflarından Akrabam Enver beg’in oğlu  İlhan Aydın'a bundan 6 yıl önce İzmir'de koah hastalığı tanısı konuldu. 6 yıldan bu yana evde iki oksijen tüpü ile nefes alması istendi. O da öyle yaptı... Havası güzel olan memleketi Ağrı'ya taşındı. Oksijen tüpleri, koah ilaçları, tedaviler derken iki hafta önce Ağrı'da gittiği hastanede kendisine anjiyo yapılacağı söylendi.Anjiyo yapıldı ancak kalp ameliyatı yapılması gerektiği söylenerek Erzurum' a sevk edildi. Erzurum'daki doktorlar ise koah hastası olmadığı, kalbinde sorun olduğu ve By Pas ameliyatı olması gerektiği söylendi.

Aradan geçen 6 yıl içerisinde vücudu o kadar zayıfladı, takati o denli düştü ki doktorlar ameliyatı yapamayacaklarını zira 6 yıl içerisinde uygulanan yanlış tedavi nedeniyle kalp damarları ve akciğerlerdeki damarlarda genişleme gerçekleşmesi nedeniyle ameliyatın riskli olduğunu belirttiler.

Dayım iki haftadan bu yana Erzurum'da yoğun bakımda tedavi görüyor.

Durumu ağır... Maalesef ülkemizde her yıl bilmem kaç kişi yanlış tedavi nedeniyle ya yaşamını kaybediyor ya da yatağa bağlı yaşıyor.

Allah rızası için İlhami Abimize dua edin. Rabbim şifa verenlerin en hayırlısıdır.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler