Doktorlar İş Bıraktı Olan Yine Vatandaşa oldu
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
Kars'ta Doktorlar İş Bıraktı Olan Yine Vatandaşa oldu.
Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde görev yapan doktorların bir günlük iş bırakma eylemi hastaneye tedavi için gelen vatandaşları mağdur etti.
Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası (HEKİM-SEN) yönetimi tarafından özlük hakları ile ilgili iyileştirme yapılması için grev çağrısına uyan Harakani Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar hasta kabul etmedi.
Sabahın erken saatinden itibaren gerek köylerden gerekse il ve ilçe merkezinden tedavi olmak için hastaneye gelen yüzlerce vatandaş doktorların iş bırakma eylemi ile karşılaştı. Doktorların poliklinik hizmeti vermeyeceğini öğrenen vatandaşlar tepki gösterdi. Hastalar daha sonra çaresizce evlerine geri döndü.
Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ve acil servisin açık olduğu sadece poliklinik servisinde doktorların iş bıraktığı öğrenildi.
serhathaber.net Yeni Türkiyem Gazetesi 05525675336 seyfettindza@gmail.com Tahir Kavri-Iğdır İl Temsilcisi
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.