Devletimizin okulun müdür yardımcısını böyle tehdit etti

Devletimizin okulun müdür yardımcısını böyle tehdit etti

Referanslı İşkur çalışanı hakkında suç duyurusunda bulunuldu. 

İşkur'dan yaklaşık dört ay önce Ak parti Iğdır il başkanının referansıyla işe alınan ve Edindiğimiz bilgilere göre; Kurum müdürlerine "elimde kasetiniz var!, haddinizi bileceksiniz! Benden korkacaksınız, abi diyeceksiniz" gibi iftira ve tehditlerle birim amirlerini huzursuz eden, Sahte Facebook hesaplarıyla insanlara tehdit ve şantaj uygulamaya çalışan ve kendisini basın mensubu gibi ifaden M.I., Milli eğitim camiasında yaşattığı huzursuzluk dolayısı ile dört ayda toplam 6 okuldan sürüldü. 

Sürüldüğü halde, yine çalışma saatlerinde iş başında olmadığı an be an tespit edilen ve şikayetler sonrası yapılan Araştırmalarla, halen aynı davranışlarında ısrarcı olan ve gerçekten belirtilen saatlerde işte olmadığını gören müdür yardımcısının M.I.'yı 7. Okula göndermesi sonrası yine sahte Facebook hesaplarıyla bu seferde müdür yardımcısı ve çalışma ahlakına uymadığı 6. Okulun müdürü tehditlere maruz kaldı.

Daha önceleri de aynı müdür yardımcısı hakkında sahte hesaplarla pek çok yalan yanlış ve iftiralarla baskı altına almaya çalışan M.I'nın yapmış oldukları müdür yardımcısının canına tak etti.

Tehditlere boyun eğmeyen Iğdır milli eğitim müdür yardımcısı, referanslı olarak işkur'dan işe alınan M.I. Hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı 4 Ayda 7 okul yüzü gören bir kişi hakkında da herhangi bir işlem başlatılmadan okul okul gezdirilmesi de akıllara "Kimin tarafından korunuyor?

İnsanların işe,aşa ihtiyaç duyduğu bu pandemi sürecinde böylesi insanların çalışmadan para kazanmaları doğru mudur?" Sorularını getirdi.

Tahir Kavri-Iğdır

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri