Demi Lovato, Gençken Yine Disney'de Olan Biri Tarafından Tecavüz Edildikten Sonra Bekaretini Kaybettiğini Açtı Ve Hala İçinde "Derin Bir Üzüntü" Hissettiğini Söyledi

Demi Lovato, gençlik yıllarında tecavüze uğradığını söyledikten sonra devam eden iyileşme sürecini yansıttı.

Zamirlerini kullanan Demi, ergenliği boyunca birçok Disney Channel filminde ve dizisinde boy gösterdikten sonra ün kazandı.

Demi, 15 yaşından itibaren hit diziler olan As the Bell Rings ve Sonny With a Chance'de büyük roller üstlendi ve ayrıca Camp Rock ve Princess Protection Program gibi birçok Disney Channel orijinal filminde rol aldı.

Ancak Demi'nin kariyerleri boyunca tartıştığı gibi, Disney'de geçirdikleri zaman, bazılarının varsayabileceği olumlu deneyimden çok uzaktı. Oyuncu, yeme bozuklukları ve uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele ettiklerini söyledi. Şimdi 30 yaşında olan Demi, 2000'lerin sonlarında da tecavüze uğradığını söyledi.

Geçen yıl vizyona giren Demi Lovato: Dancing With the Devil adlı YouTube belgeselinde Demi, bekaretini gençken kendisine tecavüz eden birine kaptırdığını söyledi.

Demi, kişinin kim olduğunu açıklamasa da, kendisine tecavüz ettikten sonra "içinde bulundukları filmden hiç çıkarılmayan" kişinin Disney dünyasından başka biri olduğunu söyledi.

Takılıyorduk ama dedim ki, 'Hey, bu daha ileri gitmiyor. Ben bakireyim ve bu şekilde kaybetmek istemiyorum.' Ve bu onlar için önemli değildi, yine de yaptılar. Ben de bunu içselleştirdim ve kendi kendime bunun benim hatam olduğunu söyledim çünkü hala odaya onunla birlikte gidiyordum. Hala onunla takılıyorum, ”dedi Demi.

“İçimdeki Hristiyan, Güneyli kız bunu [tecavüz olarak] görmedi çünkü seks çocukken veya Güney'de normalleştirilmemişti” diye ekledi. "Ve ne var biliyor musun, siktir et, sadece şunu söyleyeceğim: #MeToo hikayem, birisinin bana bunu yaptığını ve bunun için asla başlarını belaya sokmadıklarını söylemem. İçinde bulundukları filmden hiç çıkarılmadılar.”

Şimdi, bu hafta Call Her Daddy podcast'inde konuk olarak Demi, üzücü deneyimi bir kez daha yansıttı.

https://www.instagram.com/reel/ChlNT0TPZL7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ev sahibi Alex Cooper ile konuşan Demi'ye böyle travmatik bir olaydan iyileşme süreci soruldu.

Alex, " Dancing With the Devil adlı belgeselinizde bekaretinizin sizden alındığını açıklıyorsunuz" dedi. "Evet," diye yanıtladı Demi. Demi'nin kabul ettiği ev sahibi, “Tecavüze uğradın” dedi.

Şarkıcı, “Bir bakıma zamanın yaraları iyileştirebileceğini düşünüyorum” dedi. "Belki hepsi değil. Ne kadar çok zaman geçtiyse, o kadar kolaylaştı.”

Ama bu kadar genç yaşta birinin bunu benden alması hala içimde bir hüzün, derin bir üzüntü var” diye eklediler.

Demi, kendisine tecavüz eden kişi de Disney'de olduğu için o sırada iyileşmesinin daha da zor olduğunu söylemeye devam etti.

“Zordu çünkü bu kişi de etraftaydı. Mesela, onlar da Disney'deydiler ”dedi. "Ve bu yüzden onları etrafta görmek zordu ve bu benim gençlik yıllarımı gerçekten berbat etti. Sonunda gittim ve bunun için yardım aldım.”

“Üzerinde çalıştığım bir şeydi, ama biliyorsunuz, başka travmalar da yaşadım ve bu onları biraz kenara itiyor, ama kesinlikle ağlayacağım ve sadece üzüleceğim anlar var.," Devam ettirdiler.

"Açık olmak gerekirse, Disney çevresinden kimse yokmuş gibi. İnsanların 'Bu kişi miydi yoksa o kişi miydi?' gibi sorular sormalarını sağladım. Ve 'Kimsenin tahmin edeceğini sanmıyorum, ama sette biriyle arkadaştılar ve her zaman [her zaman] gelirlerdi' gibiydi” diye ekledi.

Röportajın başka bir yerinde Demi, Disney'de geçirdiği süre boyunca, yiyecek tüketiminin ekibinin üyeleri tarafından izlenmesi ve kontrol edilmesi de dahil olmak üzere, zor deneyimlerinden daha fazlasına değindi.

İlk olarak, kendisine "şişman" diyen sınıf arkadaşları tarafından zorbalığa maruz kaldıktan sonra 12 yaşında bir yeme bozukluğu geliştirdiğini kaydeden Demi, bunun "zayıf" görünmesini isteyen yönetimi tarafından büyük ölçüde şiddetlendiğini ortaya koydu.

Alex'e, "Fotoğrafa giren biri vardı. Resme girdiklerinde hayatımdaki her şey kontrol edildi" dedi.

“Yemeklerimi kontrol etmeye başladı. Yeme bozukluğundan kurtulan biri için bu çok tehlikeli. Aslında yeme bozukluğumu şiddetlendirdi. Tekrar bulimik oldum” dedi.

"Oda servisini aramamı istemediklerinden otel odamda telefon bulundurmama izin vermediler" diye devam etti Demi, otel odalarında yemek olmadığını ve ekip üyesinin aslında mobilyayı dışarıya koyduğunu eklemeden önce herhangi birine erişmesini engellemek için kapısının

“Otel odasında atıştırmalıklar ve mini bar gibi yiyeceklerim yoktu. Atıştırmalıkları yememi istemediler” dedi. “Otel kapımın önüne mobilya koydular, bu yüzden istesem de dışarı çıkıp yemek yiyemedim. Yemeğime gelince, bu kontrol seviyesiydi.”

Ancak rehabilitasyonda yıllarca süren iyileşmeden sonra Demi, seslerini “bulduklarını” ve kimsenin onlara bir daha böyle davranmasına izin vermeyeceğini açıkça belirtti.

"Artık sesimi buldum. Bir daha kimse bana bunu yapamaz” dediler.

Demi Lovato'nun Call Her Daddy podcast bölümünün tamamını buradan dinleyebilirsiniz.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.