58 Gösterim 4 Okunma Gazeteci Tahir Kavri (((Alo))) İhbar Hattı 21 Haz 2026 17:23

DEM PARTİ IĞDIR BELEDİYESİ’NDE DİKKAT ÇEKEN İDDİALAR

0 kişi bu haberi şu anda okuyor

Bu haberi sesli dinle

Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.

Gerekli Dinleme Yüzdesi: 80%
Dinlemeye hazır 0%
DEM PARTİ IĞDIR BELEDİYESİ’NDE DİKKAT ÇEKEN İDDİALAR

DEM PARTİ IĞDIR BELEDİYESİ’NDE DİKKAT ÇEKEN İDDİALAR

Edindiğimiz bilgilere göre,

DEM Parti Iğdır Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş’in, DEM Parti Genel Merkezi tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırıldığı iddia edildi. Siyasi kulislerde konuşulan iddialara göre, bir süredir.

DEM Parti ile Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş arasında çeşitli konularda görüş ayrılıkları yaşandığı ve tarafların karşılıklı olarak Genel Merkeze şikâyetlerde bulunduğu öne sürüldü.

İddialar kapsamında, DEM Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen bir heyetin Iğdır’da incelemelerde bulunduğu ve hazırlanan rapor doğrultusunda bazı kararlar alındığı ileri sürülüyor.

Kulislerde yer alan bilgilere göre, Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş ile Eş Başkan Necla Kum’un geçici olarak görevden uzaklaştırıldığı, ayrıca DEM Parti Iğdır İl Başkanı Deniz Kaynar ve il yönetiminin de görevden alındığı iddia edildi.

Ancak söz konusu iddialarla ilgili DEM Parti Genel Merkezi’nden, Iğdır Belediyesi’nden veya adı geçen isimlerden şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. Kamuoyu, konuya ilişkin yapılacak resmi açıklamaları bekliyor. 

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak gelişmelerden haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.

Aynı konudan

Benzer Haberler

Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.

Tümünü görüntüle