Değişim için Harekete Geçmek Sıfırı tüketti maalesef

Değişim için Harekete Geçmek Sıfırı tüketti maalesef. Az ve öz değerlendirme... Tam detaylı metni yazsak bu sefer zalimler bana davalar açarlar. Bu yüzden az ve öz metni olsun. Çünkü bunları acımaları yok.

Kendilerinize göre tezgahlar dönüyor, ben her zaman söylediğim gibi aynı hamam ama şimdi ne yazık ki adamınca göre işlemleri yapmaya devam ediyorlar. Çünkü hiçbir şey yapılamıyor.

Bir şey yok çünkü fare dağı kesmez veya dağ fare doğurmaz maalesef yapacak bir şey yok. Nas deyince Kuran'ın hükümlerine uymak, göz ardı etmemek demektir.

Allah ve Peygamberimiz faize savaş açmışlar.

Evet sevgili dostlar öncelikle şunu söylemek gerekir ki ne yazık ki kaldık maalesef sözler çıkmadı ama olmadı. Diyelim ki kurumun başındaki kişileri suçlayalım ama herşeyin başı siyasetle hareket ediyorlar.

Arkadaş senin görevin ne bu sözleri söyleyenler Iğdır şehiri yönetenler yani yürütmenin ve yürütmenin başındakiler siyasetçiler değil mi peki her şey sizlerin elinde kardeşim. Kimse yok, yakala ve kime bizden değil dediğine karar verme ama orucunuzu bozarsanız bu vebali taşımak zorundasınız, bunun ağır bir yük olduğunu biliyorsun. 

 "Yalanlarla yenilmezdik, zaten sürünüyoruz, sürükleniyoruz, bu yüzden yeryüzünü düzeltenler sadece sözle şikayet ediyor, şikayetin kime  şikayet ediyorsun, İnfazını sanki mevcudiyetle izliyoruz; onlar yok."

Iğdır'da yolsuzluk, israf, taciz, dolandırıcılık, haydutlar, devlette devleti soymaya çalışanlar, devlet parasıyla sahte dolaplar. suçlu kim vatandaşlarım suçlu fakir fakir halk yani yetim  yani fakir yani asgari ücret yani emekli yani işçi yani çiftçi orta sınıf olmadığı için zengin  fakir hala ızdırap çekiyor, Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler